HASANBEGOVIĆ SE GADNO OSRAMOTIO: Zbog ovih riječi ismijala ga cijela Skupština!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

"Dolazeći danas na ovu skupštinu, kod crkve svetoga Blaža, iznad semafora uočio sam veliki putokaz na kojem piše Trg maršala Tita kojega, kao što je poznato, više nema u Zagrebu", zapitao se Hasanbegović

Zlatko Hasanbegović (NZH), u javnosti poznat i kao osoba koja mijenja nazive trgova i ulica, jučerašnjim je zahtjevom na sjednici gradske skupštine izazvao pravu salvu smijeha.

Iako poznat po svojim, isključivo ideološkim ambicijama i planovima, Hasanbegović se odlučio „maknuti” od te teme ovim riječima:

Kako bi se maknuli od svjetonazorskih tema, moje pitanje će biti iz komunalno-prometne tematike. Kao što vam je poznato, promijenili smo ime Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske. Dolazeći danas na ovu skupštinu, kod crkve svetoga Blaža, iznad semafora uočio sam veliki putokaz na kojem piše Trg maršala Tita kojega, kao što je poznato, više nema u Zagrebu. Moje pitanje glasi, zašto sve do danas putokaz s natpisom Trga maršala Tita nije zamijenjen putokazom Trga Republike Hrvatske?”, glasilo je ovo „neideološko” pitanje na koje je odgovorio gradonačelnik Milan Bandić:

Koliko znam, pitanje je bilo upućeno pročelniku. Ali to je pitanje toliko važno, da ja uopće na njega neću odgovoriti”, kazao je gradonačelnik te prepustio riječ pročelniku koji je samo kratko kazao ”kako će putokaz tijekom današnjeg dana biti uklonjen”.

Ovaj skeč cijelo je vrijeme bio popraćen gromoglasnim smijehom zastupnika, a sve je ”začinio” HDZ-ov Andrija Mikulić riječima:



Evo, tko kaže da gradska uprava nije efikasna…”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI