GS prijeti ratom svima koji budu glasovali za Čovića i HDZ!

screenshot

Zašto sada sutiš Bakire?

Bošnjačka ekstremistička stranka Građanski savez ne prestaje koristiti jezik mržnje i prijetiti ratom. U najnovijem priopćenju Građanski savez vodeću hrvatsku stranku u BiH- HDZ BiH- naziva Udruženim zločinačkim poduhvatom, a jučerašnje priopćnje HDZ-a u GS-u smatraju prijetnjom pokoljem i logorima.

Morbidnim priopćenjem GS-a, kojim se HDZ BiH, bez ikakvog utemeljenja imputiraju zločinačke namjere, želi se zastrašiti Bošnjake, te Gebelsovskim metodama izazvati mržnju Bošnjaka prema Hrvatima, kako bi ih se psihološki pripremilo za mračne planove bolesnih umova ove stranke.

GS Čovića prikazuje, ni manje ni više nego kako nacistu lažnom tvdrnjom kako on “UZP-ovskim aktima sve od Neuma do Ivan-sedla želi „očisti“ od muslimana koje vidi kao podljude”. GS, Emira Suljagića i Reufa Bajrovića u priopćenju za javnost otvoreno prijeti ratom svima koji planiraju glasovati za HDZ BiH .

-Mi u GS-u želimo ovim putem jasno poručiti svim građanima BiH koji danas razmišljaju o tome da svoj glas daju Čoviću i HDZ-u da prije toga razmisle da li su spremni da svoju djecu šalju u rat za ostvarenje Čovićeve privatne rasne države, navodi se u priopćenju GS-a, u kojem se ne objašnjava za kakvu se to rasnu državu Čović zalaže, ali se ističe kako “ona sigurno nikad neće postati stvarnost, ali će dotad jako mnogo ljudi izgubiti jako mnogo ili sve”.

HDZ BiH i predsjednik te stranke Dragan Čolić zalažu se, kako i većina građana ove zemlje, za BiH, kako je definirana Ustavom, kao državu triju ravnopravnih naroda i svih građana i poštivanje presude Ustavnog suda BiH kojom se zahtijeva da svaki narod bira svoje predstavnike, a to u GS-u, očito smatraju zalaganjem za “rasnu državu”.



I dok Građanski savez prijeti ratom svima koji glasuju za Čovića, istovremeno imputiraju Čoviću, HDZ-u i službenom Zagrebu” kako oni prijete, kako kažu, “UZP-ovskim nasiljem” i “genocidnim planom B”

GS poziva Bakira Izetbegovića, ne u svojstvu člana Predsjedništva BiH, nego kao predsjednika najveće stranke u vlasti da se pred javnošću ove zemlje očituje o tome što njegova vlast čini da se pripremi za “UZP-ovsko nasilje kojim Čović, HDZ i službeni Zagreb otvoreno prijete”.

-Ako u listopadu ove godine Čović i njegov strateški saveznik Milorad Dodik budu uvjereni da ih nitko neće zaustaviti silom, nema nikakve sumnje da će krenuti u provedbu najavljenog genocidnog plana B, stoji u priopćenju GS-a, u kojem se ne navodi kada je to i gdje Čović najavljivao “genocidni plan B”. Naravno radi se o kovanici koju je izmislio GS.

U GS-u dalje navode “da u ovom trenutku više nije ni bitno to što je SDA primarno odgovorna zato što je Čoviću isporučila ekonomske, financijske i političke instrumente potrebne da nasiljem provede u djelo planove zločinaca Franje Tuđmana i Gojka Šuška”.

-Jedino što je sada bitno jeste da li će aparat represije koji je pod kontrolom SDA biti spreman da narod obrani od UZP-ovskog plana. Čovićeva i HDZ-ova retorika, naime, nije stvar izborne kampanje: dovoljno je dokaza da oni misle to što govore i rade to što misle. Cilj ovog govora je dehumanizacija građana muslimanske vjerosipovjesti s nasiljem kao krajnjim ciljem. Mjeseci pred nama imaju povijesni značaj. I povijest će svima suditi prema posljedicama, stoji u priopćenju takozvanog Građanskog saveza, stranke koja sve očitije koristi Hitlerove metode zastrašivanja, proizvodnje mržnje, dehumaniziranja Hrvata, kao psihološku pripremu kakva se u prošlosti koristila za pokretenje ratova i masovnih zločina.

Krajnje je vrijeme da Tužiteljstvo BiH pokrene postupak protiv tzv. Građanskog saveza za izazivanje nacionalne i vjerske netrpeljivosti, govora mržnje, prijetnji ratom, objavljivanja lažnih vijesti i uznemiravanja javnosti. Osim Tužiteljstva BiH, bolesnim umovima u Građanskom savezu trebale bi se pozabaviti i druge institucije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI