Grmoja: ‘Ovršeni stradaju, a Mamić i Todorić napuštaju Hrvatsku’

screenshot

"Očito tijela koja su trebala poduzeti što su trebala nisu ispunila svoju funkciju“, smatra Grmoja

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja kazao je kako nije dobra poruka što bivši čelnik i sadašnji savjetnik NK Dinama Zdravko Mamić nije u Hrvatskoj na dan izricanja presude, ustvrdivši kako je očito da nadležna tijela koja su trebala nešto poduzeti kako bi to spriječila nisu ispunila svoju funkciju.

“Poruka sigurno nije dobra. Ovršeni radi nekoliko stotina kuna neplaćenih računa stradaju, a ljudima s ovako teškim kaznenim djelima se omogućilo da napuste Hrvatsku. Pogledajete Todorića”, izjavio je Grmoja novinarima u Saboru.

Podsjetio je i kako je ‘mostovac’ Marko Sladoljev u otvorenom pismu 11. svibnja glavnog državnog odvjetnika pitao jesu li na snazi mjere opreza za Zdravka Mamića u smislu napuštanja odredišta.

“Očito tijela koja su trebala poduzeti što su trebala nisu ispunila svoju funkciju. Ljudi odlaze iz Hrvatske zbog općeg nepovjerenja u institucije, Sabor, Vladu, političare i tu je odgovornost svih nas koji smo dio politike da mijenjamo neke stvari, a to ide jako sporo”, istaknuo je Grmoja.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI