Grbin i Glavašević poručili Domazetu Loši: “Odje…”

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

"Brkatim generalima i ostalima željnim rata mogu samo reći - odj***te", napisao je Glavašević

Nakon što je admiral Davor Domazet Lošo za direktno.hr komentirajući izvanrednu sjednicu slovenskog parlamenta na kojoj će se raspravljati o “spremnosti vojske da provede arbitražnu presudu o granici s Hrvatskom” rekao kako je Slovenija, u geostrateškom smislu, samo privjesak Hrvatske, dodavši kako su slovenske prijetnje besmislene, jer bi “hrvatski pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu”, reagirali su SDP-ovci Glavašević i Grbin.

Prvo je Bojan Glavašević putem Facebooka poručio: “Autom smo u Ljubljani za 1,5 h – za dobar koncert, drage ljude i veselje. A brkatim generalima i ostalima željnim rata mogu samo reći – odj***te”.

Na stranačkog kolegu nadovezao se Peđa Grbin koji je bio opširniji.

“Komentirati umirovljenog admirala Davora Domazeta Lošu, poznatog po tome što je Domovinski rat dočekao službujući u JNA u Beogradu jer je čekao da mu ugrade dentijeru bi u svakoj normalnoj situaciji predstavljalo uvredu za razum.

Međutim, mi ne živimo u normalnim uvjetima. Mi živimo u državi u kojoj je taj i takav umirovljeni admiral član Vijeća za domovinsku sigurnost Predsjednice Republike Hrvatske, koje savjetuje PRH o pitanjima iz područja nacionalne odnosno domovinske sigurnosti. Uključujući i pitanja obrane naše domovine.



E pa kada član takvog Vijeća počne lamentirati o tome koliko vremena HV-u treba da osvoji teritorij susjedne zemlje, onda mu i ja, na isti način kao i Bojan Glavašević, mogu reći jedino: odjebi!”, napisao je Peđa Grbin na Facebooku. 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI