GRADONAČELNIK DUBROVNIKA: Taksisti ovo vam je prvi i posljednji put!

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

"Prosvjedovati na način da ne nude uslugu našim sugrađanima, da ne nude uslugu gostima ovog grada je potpuno suludo", rekao je gradonačelnik Mato Franković

Nakon što su zagrebački, osječki i dubrovački taksisti u petak prosjedovali protiv poslovanja Ubera u Hrvatskoj, pri čemu su blokirali prometnice prema zračnim lukama, oglasio se gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković koji je najoštrije osudio prosvjed.

„Ovo je potpuno neprihvatljivo za Grad, ovo što su oni napravili danas, u srcu turističke sezone, je neoprostivo. Naime, mi kao Grad smo protiv Ubera i činjenica je da Uber radi protuzakonito. Međutim, na Vladi Hrvatske je da riješi taj problem. A taksisti ako žele prosvjedovati, onda su to trebali raditi u Zagrebu, nikako u Dubrovniku. Prosvjedovati na način da ne nude uslugu našim sugrađanima, da ne nude uslugu gostima ovog grada je potpuno suludo. Oni su očito zaboravili da je Grad taj koji im je dao dozvolu za rad, izdali smo čak 425 rješenja , a oni su danas odlučili ne raditi i na taj način umanjiti kvalitetu usluge Dubrovnika. Ovo im je prvi i posljednji put. Svaki idući put ako se odluče na ovako nešto, Grad će donijeti odluku o potpunoj liberalizaciji tržišta“, rekao je dubrovački gradonačelnik za N1 televiziju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI