Fotografija koja je uzburkala duhove: Bernardić snimljen u društvu s Bandićem

facebook

Objava fotografije dolazi taman u jeku financijske krize u SDP-u

Fotografiju s jedne proslave rođendana na kojoj su u istom društu snimljeni Milan Bandić Davor Bernardić objavio je Prigorski.hr, koji navodi kako je za istim stolom i načelnik Kalnika Mladen Kešer, te gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec. Isti je portal naveo kako je fotografija snimljena u utorak navečer povodom rođendana Dalibora Bastalca, predsjednika zelinskog ogranka Stranke rada i solidarnosti, koji je, tvrde zajednički prijatelj Milana Bandića i Davora Bernardića. 

Objava, koja dolazi taman u jeku financijske krize u SDP-u koja je nastala nakon što je objavljena presuda kojom moraju platiti troškove zadnje kampanje u kojoj je Bandić bio kandidat te stranke, izazvala je negativne reakcije u samoj stranci.

Reakciju je na društvenim mrežama objavio Mihael Zmajlović, član Predsjedništva SDP-a.

”Predsjednik SDP ne smije sjediti za istim stolom s osobom zbog čijih sumnjivih računa i s njima povezanih neobičnih presuda stranci prijeti blokada. I još k tome na pompoznoj rođendanskoj proslavi osobe koja državi duguje preko 1,3 milijuna kuna”, napisao je Zmajlović.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI