Drama u Tribunju: U tijeku deložacija bivše žene Miše Kovača, zaključala se u restoran

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kuća je, prema prvim informacijama, prodana supružnicima iz Zagreba prije dvije godine te oni traže da se Anita Kovač i Vinko Gulin isele

Bivša žena Miše Kovača, Anita Kovač, zajedno sa svojim partnerom Vinkom Gulinom zaključala se u restoran  “San Antonio” zbog sudske odluke o deložaciji iz obiteljske kuće i restorana, koja je počela danas u 10 sati, piše Šibenski portal.

“Podignut je kredit od 100 tisuća eura za uređenje restorana, koji smo uredno servisirali. U međuvremenu smo uzeli plažni objekt u najam, i čovjek nas je iskoristio da smo dužni najprije 10.500, a onda 15 tisuća eura. Vrijednost kuće procijenjena je na 470 tisuća kuna, a prodana je za 1,1 milijun kuna. Prevareni smo, Anita nikad nije stavila potpis na prodaju nekretnine, znači da je njezin potpis falsificiran, ovjeren bez njenog prisustva i njezine punomoći”, rekao je Vinko Gulin.

Uskoro bi pred novinare i policiju trebala izaći odvjetnica Kovač i Gulina, Doris Košta, koja bi trebala rasvijetlili pozadinu događaja.

Kuća je, prema prvim informacijama, prodana supružnicima iz Zagreba prije dvije godine te oni traže da se Anita Kovač i Vinko Gulin isele.

Policija je izašla na teren po sudskom nalogu, a ispred restorana stigao je i aktivist Živog zida Željko Franin.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI