Dr. Herman Vukušić: ‘Sljedba “doktora” Pernara već mi prijeti smrću’

facebook

Nakon gostovanja na RTL Direktu, dr. Herman Vukušić, dobio je prijetnje smrću. Naime ugledni psihijatar na televiziji je gostovao povodom opasnih medicinskih savjeta koje šakom i kapom dijeli saborski zastupnik Ivan Pernar na svojoj Facebook stranici. 

“Nisam niti izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca povodom ‘doktora Pernara’, koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: ‘Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana’

Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov ‘Mein Kampf’, a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću.

Također, zaštitu sebe i svoje obitelji zatražit ću izravno od ministra Božinovića, dok ću Pernarovu stranicu prijetnji i mržnje prijaviti upravi Facebooka.

Je li to saborski zastupnik parlamentarne stranke, ili sljedba Charlesa Mansona?!



Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim!”, napisao je na svom Facebook profilu ugledni psihijatar Herman Vukušić. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI