Dr. Herman Vukušić: ‘Sljedba “doktora” Pernara već mi prijeti smrću’

0
358
facebook

Nakon gostovanja na RTL Direktu, dr. Herman Vukušić, dobio je prijetnje smrću. Naime ugledni psihijatar na televiziji je gostovao povodom opasnih medicinskih savjeta koje šakom i kapom dijeli saborski zastupnik Ivan Pernar na svojoj Facebook stranici. 

“Nisam niti izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca povodom ‘doktora Pernara’, koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: ‘Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana’

Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov ‘Mein Kampf’, a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću.

Također, zaštitu sebe i svoje obitelji zatražit ću izravno od ministra Božinovića, dok ću Pernarovu stranicu prijetnji i mržnje prijaviti upravi Facebooka.

Je li to saborski zastupnik parlamentarne stranke, ili sljedba Charlesa Mansona?!

Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim!”, napisao je na svom Facebook profilu ugledni psihijatar Herman Vukušić.