‘DELIJE’ NA SUDU! Počelo ročište napadačima na mladog Vukovarca

screenshoot

Navijači C. Zvezde nanijeli teške fizičke ozljede sinu hrvatskog branitelja i bivšem zatočeniku srpskih logora...

Ročište na kojem će se suočiti teško pretučeni mladi Vukovarac, sin hrvatskog branitelja i bivšeg zatočenika srpskog logora i njegovi napadači, mladići srpske nacionalnosti i navijači Crvene Zvezde, upravo je u tijeku.

Podsjetimo, Tomislav Š. (20) vraćao se oko 4 sata ujutro kući u Borovo naselje. Krenuo je pješice iz centra Vukovara i ne sluteći da će ubrzo postati metom napada u kojem će mu život biti ugrožen. Trojica mladića u dobi od 22, 19 i 29 godina presrela su ga kod Palače Srijem te ga uz prijetnju pištoljem koji mu je bio prislonjen na sljepoočnicu pretukla rukama, nogama i teleskopskom palicom. Nakon brutalnog iživljavanja ostavili su ga da leži u krvi i pobjegli.

Mladić je uspio ustati i krenuti prema cesti kad je naišao vozač kombija. Zaustavio se te mu pomogao i odvezao ga u bolnicu.

“Odakle si?! Za koga navijaš?!”, pitanja su koje su tri mlađe muške osobe uputile nesretnom Tomislavu kojega su sreli na ulici u noći sa subote na nedjelju.

“Iz Vukovara sam. Ne navijam ni za koga. Ne zanima me to…”, stigao je odgovoriti Tomislav. A onda su uslijedili udarci po cijelom tijelu. Šandor je zadobio teške tjelesne ozljede u brutalnom napadu.



“Počeli su ga tući. Sva su trojica skočila na njega s namjerom da ga sruše na asfalt. Međutim, kada nisu uspjeli, pretukli su ga s željeznim šipkama zbog čega je Tomislav završio u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama”, prepričala je Tomislavova majka Danica Šandor za večernji.hr

“Postoji osnovana sumnja da su trojica osumnjičenika zajednički i prema prethodnom dogovoru, kako bi se obračunali s pripadnikom druge navijačke skupine, noseći metalne poluge i pištolj, prišla s leđa 20-godišnjaku uvjerena da je to osoba koju su čekali. Osnovano se sumnja da su mu, u cilju da ga usmrte, zadali više udaraca metalnim palicama u predjelu glave i tijela, uslijed čega je on pao na tlo gdje su mu nastavili zadavati udarce nogama u predjelu glave, a potom mu je jedan od osumnjičenika prislonio pištolj na lijevu sljepoočnicu te repetirao. U dovršenju počinjenja djela nisu uspjeli zbog nailaska više vozila Županijskom ulicom”, priopćili su tada iz DORH-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI