‘Crkni’? Zastrašujuća izjava zagrebačkog gradonačelnika!

Facebook

Milan Bandić je u četvrtak  na Aktualnom satu sjednice zagrebačke Gradske skupštine izvrijeđao zastupnicu Radničke fronte Katarinu Peović Vuković.

Posvađali su se oko izgradnje nacionalnog nogometnog stadiona, a Bandić joj je rekao da će on izgraditi nacionalni stadion, dok ona može “crknuti od tuge”.

Peović Vuković ga je pitala za sredstva koja Grad planira utrošiti na izgradnju nacionalnog stadiona, ali on joj nije odgovorio ništa konkretno. Podsjetila ga je i kako je prije dva mjeseca spriječio da se isplati pet milijuna kuna radnicima tvrtki u stečaju, dok sada očito “nije problem stostruko veći novac za izgradnju stadiona”.

Bandić joj je odgovorio kako nije mogao isplatiti te novce jer mu zakon to ne dozvoljava te je naglasio kako je za radnike napravio  više nego što bi ona da živi tisuću godina.

Peović Vuković ga je podsjetila i na to da je kroz desetljeća Zagreb “ulupao nekoliko milijardi kuna u maksimirsko ruglo, koje se niti jednom godišnje ne može napuniti publikom, iako tamo igraju najtrofejniji domaći klub i reprezentacija”. Bandić joj je odgovorio da “priča bedastoće” i upitao kako je nije sram optuživati ga da je “upucao nekoliko milijardi kuna na Dinamov stadion”.



“Vi znate tko je Dinamov stadion započeo. Graditi stadion od krova, a ne od temelja, ne bih trošio riječi za to. Netočno je da je tisuću milijardi uloženo u njega”, kazao je Bandić..

Što se tiče nacionalnog stadion Bandić predviđa da bi krajem 2020. mogao biti gotov. “Zagreb je jedini istinski veliki grad u ovoj zemlji, svidjelo se to nekome ili ne, i taj grad treba imati nacionalni stadion, a Dinamo treba imati svoj. Nema problema tu i napravit ćemo”, kazao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI