Četrnaestogodinjak u Trilju nožem napao majku

screenshot

“Svi smo šokirani. U Trilju je nastao šok kada se pročulo što se dogodilo, “kazao je gradonačelnik Trilja Ivan Šipić za Dalmatinski portal.

U utorak popodne iza 15.30 sati, ispred kuće u kojoj stanuje s ocem i maćehom dječak je nasrnuo nožem na majku te joj zadao nekoliko uboda oštrim predmetom, potvrdili su iz policije.

Hitnu i pozornike dočekao je pored teško ozlijeđene majke. 14-godišnjak osumnjičen za napad nožem na majku, nalazi se u policiji na kriminalističkoj obradi, a kako je u pitanju mlađi maloljetnik, postupak se provodi po Zakonu o sudovima za mladež. Za to vrijeme teško ozlijeđena majka je u splitskoj bolnici na Jedinici intenzivnog liječenja. Iako su ozljede vrata i glave teške, stanje je za sada stabilno.

Odveden je policijskim vozilom te su ga tijekom večeri pregledali liječnici, a potom je nastavljena obrada ovog mučnog slučaja. Još uvijek nije poznato što ga je obuzelo pa je napao majku, koja ga je dovela automobilom pred očevu kuću.

Teško ozlijeđena žena inače radi na pola radnog vremena jer ima teško bolesnog dječaka, u trgovini u 15-ak kilometara udaljenom Dugopolju.



“Svi smo šokirani. U Trilju je nastao šok kada se pročulo što se dogodilo, “kazao je gradonačelnik Trilja Ivan Šipić za Dalmatinski portal.

“Molimo Boga da majka bude dobro i da nema posljedice. Događaj je sve zgrozio. Službe su odmah reagirale, istraga će utvrditi što se točno dogodilo. Šok je veliki jer se radi o maloljetnoj osobi i majci” dodao je Šipić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI