Ćesić Rojs ‘nagazio’ Brkića: ‘On je sve samo ne desničar! Kome je njegov brat Jozo nosio kuverte?’

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Nedavno je za Radio Trogir general Ljubo Ćesić Rojs iznio niz komentara na račun zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića.

Ja sam član HDZ-a dr. Franje Tuđmana, a Briselski HDZ ja ne priznajem” , rekao je Rojs, a zatim oštro osudio Brkićevo pozdravljanje dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Hrvatsku.
Na konstataciju kako je Brkić ipak desničar, Rojs je odgovorio: ”Brkić je sve samo ne desničar.”

Prozvao ga je zatim za nepotizam, spominjući niz prostora u centru Zagreba koje je Brkićev brat Jozo dobio od Grada.
Također, Rojs je optužio Brkića i za ucjene niza osoba iz raznih Županijskih odbora i prijetnje, kao i korištenje svoje pozicije kao bivšeg zamjenika ravnatelja SOA-e gdje je, navodno, prikupljao podatke i dokumentaciju, te služeći se ucjenama, došao do svog sadašnjeg položaja.

General se osvrnuo i na navodnu ulogu koju je Brkić imao u uhićenju generala Ante Gotovine, optuživši ga da je pomagao u izručenju Gotovine, kazavši kako nisu strane službe te koje su ga locirale, nego upravo Milijan Brkić uz pomoć svog brata Joze.

Pravda je spora, ali dostižna. Doći će vrijeme kada će se pokazati da ja govorim istinu. Takvi ljudi ne mogu biti ni članovi HDZ-a, a pogotovo u svom uredu ne mogu odrezati sliku sa Kninske tvrđave 6. kolovoza na kojoj smo svi mi uz Tuđmana i Šuška. Ostavio je sliku, u sredini je Tuđman, do njega Šušak s lijeve, Ante Gotovina s desne strane. Ispod nje sjedi, a neka kaže kako je progonio nas dok je tražio Topničke dnevnike 2008. godine? Kako ga nije sram”, rekao je Ljubo Ćesić Rojs na račun Milijana Brkića.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI