ČAČIĆ ISMIJAO SANDRU ŠVALJEK: ‘Došla mala Sandra, pala s neba, Bandić otišao u zatvor’

screenshot

Pomalo zaboravljeni Radimir Čačić vratio se u velikom stilu.

Predsjednik Reformista i varaždinski župan u emisiji Novi dan N1 televizije zamjenicu guvernera HNB-a Sandru Švaljek nazvao je ‘mala Sandra’, u maniri premijera Plenkovića i ‘slatke novinarke’ – zbog njezinih ideja koje imala kada je preuzela vođenje Zagreba.

Jedna od tih genijalnih ideja koje se provlače u javnosti, a kako ‘mali Ivica’ zamišlja da se to radi, je ideja da se zabrani političko odlučivanje, nego da se ili kroz head hunting ili natječaj po spremi, uz potpunu eliminaciju članstva u strankama, odabiru kadrovi. Onda tek kreću pravi mehanizmi jer je onda i nećakinja mog kuma odličan kadar i u tom slučaju počinju privatne igre. Ovako barem stranke kontroliraju procese, a na ovaj način ne kontrolira ništa”, rekao je Čačić.

Na posebnom je piku imao Sandru Švaljek za vrijeme suradnje s Bandićem. “To nije mali Ivica nego mala Sandra, nije prije u životu ni čula što je to lokalna uprava. Ona je u tih par mjeseci nešto o tome naučila. Kada vi kažete ‘zna’. Ma što ‘zna’? Došla je iz Ekonomskog instituta. Od kuda bi znala, nema reference”.

Došla je žena, pala s neba, čovjek otišao u zatvor… Ona upravlja Gradom o čemu ne zna ništa, ni u grubo i ide s jednim tim ‘mali Ivica’ rješenjem koje se pokazalo, kao što se vidi sad po ugovorima koji su potpisivani, da je bilo još gore od onoga ranije. A između ostaloga u tom rješenju su bila neka rješenja koja su kasnije povučena, recimo zapošljavanje muža. Koliko se ja sjećam”, kazao je Čačić te dodao kako politiku treba maknuti iz javnih tvrtki po tržišnim principima.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI