Bunjac iz Živog zida potpuno deplasirao ministra!

screenshot

Saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac ponovo je ‘zapalio sabornicu’ svojim govorom. Naime, ovo se puta osvrnuo na cijenu vode u Hrvatskoj koja je najskuplja u Europi, a svojim je pitanjem upućenim ministru doslovno deplasirao ministra kojemu je pitanje bilo upućeno.

Bunjac je ovaj trenutak iz Sabora podijelio i na svojem Facebook profilu.

“Hrvatska je prema statistici zemlja koja ima najviše vode u EU po glavi stanovnika, a ujedno ima i najskuplju vodu. Zanima me ako smo zemlja najbogatija vodom kako to da onda kubik vode u Zagrebu iznosi jednu kunu više nego što je to u Njemačkoj i Nizozemskoj, za oko 6 kuna više nego u Švedskoj, gotovo za 200 posto više nego u Mađarskoj. Kako komentirate činjenicu da je u Irskoj voda besplatna, a čak da je i u Saudijskoj Arabiji koja uopće nema izvore vode, već vodu dobivaju iz mora litra vode košta manje od jedne kune? Kako je moguće da Hrvatska kao najbogatija zemlja vodom ujedno ima najskuplju vodu?”, napisao je zastupnik uz objavu.



Hrvatska je prema statistici zemlja koja ima najviše vode u EU po glavi stanovnika, a ujedno ima i najskuplju vodu.Zanima me ako smo zemlja najbogatija vodom kako to da onda kubik vode u Zagrebu iznosi jednu kunu više nego što je to u Njemačkoj i Nizozemskoj, za oko 6 kuna više nego u Švedskoj, gotovo za 200 posto više nego u Mađarskoj.Kako komentirate činjenicu da je u Irskoj voda besplatna, a čak da je i u Saudijskoj Arabiji koja uopće nema izvore vode, već vodu dobivaju iz mora litra vode košta manje od jedne kune? Kako je moguće da Hrvatska kao najbogatija zemlja vodom ujedno ima najskuplju vodu?

Gepostet von Branimir Bunjac am Mittwoch, 3. April 2019

Facebook Comments

Loading...
DIJELI