Bulj raspalio po premijeru: ‘Plenković je lutka na koncu Šeksa, Todorića, Lukovića’

Miranda Cikotic/PIXSELL

Plenkovića je optužio da je omogućio vlasniku koncerna Agrokor Ivici Todoriću da 'uništi hrvatsko gospodarstvo s deset milijardi kuna mjenica bez pokrića'

Mostov kandidat za splitsko-dalmatinskog župana Miro Bulj u petak je prozvao predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenkovića da je “lutka na koncu” interesnih skupina te Vladimira Šeksa, Franje Gregurića, Ivice Todorića, Franje Lukovića i Borisa Vujčića, za koje kaže da upravljaju Hrvatskom.

 “Andrej Plenković je lutka na koncu stranih interesnih skupina te Šeksa, Gregurića, Todorića, Lukovića i šefa narodne banke Vujčića”, izjavio je Bulj novinarima kod Hidroelektrane Peruća kod Sinja, te tako uzvratio na izjavu premijera Plenkovića kako bi bilo dobro razmisliti na čiji daljinski upravljač govori čelnik Mosta Božo Petrov.

 Plenkovića je optužio da je omogućio vlasniku koncerna Agrokor Ivici Todoriću da “uništi hrvatsko gospodarstvo s deset milijardi kuna mjenica bez pokrića”.

 “Mi ćemo biti ‘protiv’ uništavanja, a ‘za’ održivi razvoj naše Dalmatinske Zagore ,za proizvodnju ispravne i ekološki čiste hrane. Nikako nećemo biti eksploatacijsko polje stranih investitora, koji nas žele ekološki uništiti i eksploatirati”, kazao je Bulj u nastavku, a premijera nazvao  “bruxelleskim dečkom” te ga pozvao da makne “svoje bruxelleske šape s Dalmatinske Zagore i cijelog ovoga područja

 “Vrijeme je da na ovim izborima narod kaže toj uhljebničko-podobničkoj mašineriji –  nećete”, zaključio je Bulj, prenosi N1.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI