BRUTALNA LEKCIJA SISAČKOJ GRADONAČELNICI: ‘Drugarice, kažeš, napit ćeš nam se krvi? Pozivam Banovinu da počne saditi češnjak!’

Nikola Cutuk/PIXSELL

"Naredba drugarice Ikić u potpunosti je izvršena... Čitava obitelj poduzetnika zaposlena u navedenim firmama. To je ta visoko podignuta ljestvica SDP-a u gradu Sisku", riječi su čitatelja s Banovine.

Hrvatski branitelj s Banovine, Ivo Vranić Buva, otvorio je dušu i Kristini Ikić – Banić “skresao” sve što mu je na duši:

“Gradonačelnica grada Siska SDP Kristina Ikić Baniček 22.06.2016.godine u šumi Brezovica poznatom parolom antihrvata govori “SMRT FAŠIZMU,SLOBODA NARODU”… Nedugo potom pretvorila je tu istu parolu u “Posao članovima SDP-a, a ostalima ulica”.

Naime, u vodovodu Sisak zaposlen je propali poduzetnik iz sela Topolovac kod Siska, koji je svojim poduzetništvom nekoliko svojih sumještana uvalio da mu otplate kredit tj. stavio kuću pod hipoteku kao jamstvo za podizanje kredita u PBZ banci Sisak. Nakon propalog posla, njegovih sedam jamaca u potpunosti je otplatilo njegov kredit. Jamci sada putem suda dobivaju pravo na prodaju založene kuće u selu Topolovac. Ćorak iseljava iz kuće sa suprugom i kćerkom. E tu sada nastupa “drugarica” Kristina, gradonačelnica grada Siska. Poziva svoje drugove i drugarice riječima: “ne smijemo dozvoliti da naš drug, njegova supruga i kćer budu bez posla jer još je u punoj snazi i ima tek 61 godinu (Drago Ćorak rođen 1955.godine), moramo ga zaposliti u vodovodu Sisak, suprugu od Ćorka zaposliti ćemo u domu za invalidne osobe u selu Komarevo kod Siska,a kćer u HCR-u Sisak.”

Naredba drugarice Ikić u potpunosti je izvršena…

Čitava obitelj poduzetnika zaposlena u navedenim firmama. To je ta visoko podignuta ljestvica SDP-a u gradu Sisku. Pitam se kako je moguće da se zaposli osoba stara 61 godinu a saznanja govore da je ta osoba radi većeg koeficijenta plaće u vodovodu zamrzla mirovinu? Kako je moguće da je ta osoba dobila i stan na korištenje od iste SDP gradonačelnice Ikić kao socijalni slučaj? Drugarice Ikić Baniček, da li su jamci koji su otplatili kredit postali socijalni slučajevi, oni i njihove obitelji? Neki od tih koji su bili jamci su invalidi Domovinskog rata. Koliko treba puta napisati, prozvati, podnijeti kaznene protiv dotične gradonačelnice zbog nepotizma i samovolje? Pitam se ovdje gdje je završila prijava protiv Ikić Baniček u kojoj je pogodovala svojim članovima u krađi pruge od Siska do Karlovca u dužini 100km? Ti članovi SDP-a skinuli su prugu i mostove u toj dužini, prodali istu u staro željezo i stavili 10-ak milijuna kuna u džep, zaduživanje grada Siska nepovoljnim kreditima koji će otplaćivati generacije mladih Siščana, pa dovođenje u opstojnost jednog od najstarijih nogometnih klubova u Hrvatskoj i Europi, nogometni klub Segesta, a istom je predsjednik drug gradonačelnik Marko Krička SDP. 



Gdje je DORH, Cvitane? Što radi uskok?

DORH i uskok bave se progonom starica koje prodaju sir uz cestu, a prijave protiv dotične stoje u ladicama… Imate li imalo srama što radite od hrvatske države?
Što je najžalosnije, ta ista drugarica Kristina Ikić Baniček daje radno mjesto kao savjetniku u vodovodu Sisak Peji Trgovčeviću, tzv. velikom domoljubu i HSP-ovcu. A u gradskom vijeću ima glasove i podršku HSP članova Zdenka Korena i Željka Solde koji uporno na aktualnom satu prozivaju župana Ivu Žinića, dragovoljca Domovinskog rata koji je stao na kraj tim tzv. savjetnicima koji su isisali iz županijskog proračuna milijune kuna. Zanimljivo, svi ti savjetnici su članovi a neki i u predsjedništvu stranke HSP grada Siska i županije. Ti isti prozivaju župana Ivu Žinića, člana stranke “STRANKE OPASNIH NAMJERA HDZ-a” a na sav nepotizam dotične gradonačelnice se šuti od strane istih.

Ovim putem pitam te HSP-ovce da li podržavaju i crtanje zvijezde petokrake, pisanje antihrvatskih parola po župnom dvoru u Sisku gdje stoluje čovjek koji je sa svojim narodom biskup Vlado Košić koji je na misi u Gorama rekao samo istinu o teroru nad hrvatskim narodom u vrijeme vladanja partije Udbe i Kosa u toj tzv. Jugoslaviji.

Mladi nam odlaze a drugarica zapošljava čovjeka “u cvijetu mladosti” starog samo 61 godinu i sve to vi podržavate. Podržavate pisanje po fejsu gradonačelnice KAKO ĆE SE NEKOM NAPITI KRVI, pa drugarice Ikić, partijo i previše ste se napili krvi hrvatskog naroda.Bojim se da ne postanete vampir. Moramo zadržati mlade u Sisku i na Banovini pod svaku cijenu, stimulirati ih i poticati da sade “češnjak” pa da rastjeramo te crvene vampire a nažalost i ove crne.

Od danas 17.08.2016.godine sadim češnjak i pozivam sve nezaposlene da mi se pridruže jer moramo se zaštititi od ovih vampira.”

Ivo Vranić – Buva

Facebook Comments

Loading...
DIJELI