Biskupu Košiću žao što je policija uhitila umirovljenog branitelja nakon njegove prijave

0
316
Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL

Nadao sam se da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti, a on je meni 15. lipnja poslao poruku u kojoj mi psuje „Crkvu i familiju“

Sisački biskup Vlado Košić, koji je zbog prijetnji na Facebooku prijavio muškarca, kojega je policija u petak i privela, poručio je da mu je žao što je uhićen umirovljeni branitelj i da se nadao da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti.

“Meni je žao što je uhićen jedan umirovljeni branitelj u Tisnom, kako o njemu kaže njegova žena, koji je k tome bolestan. Nadao sam se da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti, a on je meni 15. lipnja poslao poruku u kojoj mi psuje „Crkvu i familiju“ poslije čega je doslovno napisao: „Zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro“. Ja sam tu prijetnju javio policiji, a ona postupa dalje po svojoj dužnosti”, naveo je za N1 sisački biskup Vlado Košić.

Podsjetimo, policijski službenici PU šibensko-kninske uhitili su u petak na području Vodica 69-godišnjeg hrvatskog državljanina te ga predali policijskim službenicima PU sisačko-moslavačke zbog provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti ozbiljnih prijetnji smrću koje je policiji prijavio sisački biskup Vlado Košić, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) na svojim internetskim stranicama.