Bez natječaja: Hrvatska pošta zaposlila predsjednika đakovačke podružnice HNS-a na mjesto direktora

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kao diplomirani inženjer poljoprivrede stočarskog usmjerenja i s 16 godina iskustva kao direktor đakovačkog Vodovoda Vlado Koren nikad se nije bavio poslovima poštanske usluge

Donedavni direktor đakovačkog Vodovoda Vlado Koren zaposlen je u osječkoj ispostavi Hrvatske pošte, na mjestu direktora u Diviziji mreže, Grupe područja 5 na kojoj je primljen bez natječaja, piše Net.hr, kojima je rekao kako za to mjesto nije potreban natječaj te kako ga je imenovala Uprava Hrvatske pošte.

Odgovor na pitanje zašto radna mjesta ne popunjavaju natječajem iz Hrvatske pošte odgovorili su kako potrebne kadrove ”često popunjavaju iz baze otvorenih zamolbi gdje potencijalni kandidati samoinicijativno, na mjesečnoj razini, šalju svoje molbe za posao”. ”Ukoliko je u bazi dovoljan broj kandidata za radno mjesto, natječaj se ne raspisuje”, objasnili su u Hrvatskoj pošti za Net.hr.

Kao diplomirani inženjer poljoprivrede stočarskog usmjerenja i s 16 godina iskustva kao direktor đakovačkog Vodovoda Vlado Koren nikad se nije bavio poslovima poštanske usluge. U ovom trenutku nije poznato je li Koren sam poslao zamolbu, ali u ovom trenutku on radi na mjestu direktora u Divizije mreže. On je dugogodišnji član Hrvatske narodne stranke i krajem prošle godine izabran je kao novi predsjednik đakovačke podružnice HNS-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI