Batarelo: Nula tolerancije za zlo u Crkvi

Max Pixel

Istaknuti član zaklade Vigilare i jedan od organizatora Hoda za život Vice John Batarelo outem društvenih mreža poručio je kako “osuđuje homoseksualne predatore u Crkvi”, dodajući njima i “aktivne homoseksualce”.

“Osuđujem sve nasilje i spolno napastovanje nad djecom i mladih unutar Crkve i društva. Kao otac takvi diabolični činovi me gade i revoltiraju i bolje da ne napišem što bih takvima napravio. Očekujem konkretnije i strože akcije protiv homoseksualnih predatora naročito u Crkvi (dokazana je velika korelacija između zlostavljanja mladih i aktivnih homoseksualni predatora svećenika).

Mogu ovdje javno potvrditi da buduća pravna organizacija Ordo Iuris će aktivno zastupati potencijalne žrtve klerikalnog zlostavljanja. Nula tolerancije za zlo u Crkvi. Nula tolerancija za aktivne homoseksualce među klerom. Ona je Kristova zaručnica i kao katolički laici štitit ćemo je zajedno s vjernim klerom. Bl. Alojzije Stepinac, moli za nas!”, objavio je Batarelo.

Silovanje dječaka u Crkvi je interna katolička stvar?!

Nakon što je u komentarima ispod objave upozoren da ne brka pojmove homoseksualizma i pedofilije, Batarelo je šokirao još više.



“Ovo nije vrijeme za biti politički korektan niti se prepucavati. Uz dužno poštovanje ovo je interna katolička stvar i dobro znamo činjenice, probleme i kako ih riješiti. To da su u ogromnoj većini slučajeva predatori svećenici i biskupi aktivni homoseksualci su činjenice koje potvrđuju od John Jay izvješće u SAD do Milo Yiannopoulos (i sam homoseksualac). Crkva se mora vratiti svojim duhovnim izvorima (Isusu Kristu) i svojoj bogatoj tradiciji, i moralnost i stvarnost grijeha”, odgovorio je Batarelo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI