Američki potpredsjednik angažirao privatnog odvjetnika zbog optužbi za dogovor s Rusima

Wikimedia Commons

U svibnju je i predsjednik Trump angažirao njujorškog odvjetnika Marca Kasowitza kao svog privatnog odvjetnika vezanog uz ovu istragu

Američki potpredsjednik Mike Pence angažirao je privatnog odvjetnika Richarda Cullena koji će mu pomoći u istrazi vezanoj uz optužbe kako se Rusija miješala u američke predsjedničke izbore i dogovarala se sa stožerom predsjednika Trumpa.

“Mogu potvrditi kako je potpredsjednik angažirao Richarda Cullena iz tvrtke McGuire Woods kako bi mu pomogao u odgovorima na pitanja posebnog istražnog odbora”, objavio je glasnogovornik Jarrod Agen.

Cullen je odvjetnik s uredom u američkoj saveznoj državi Virginiji, a radio je kao državni odvjetnik za područje istočne Virginije.

U svibnju je i predsjednik Trump angažirao njujorškog odvjetnika Marca Kasowitza kao svog privatnog odvjetnika vezanog uz ovu istragu.

Posebni istražitelj Robert Mueller i nekoliko posebnih kongresnih odbora pokrenulo je istragu vezanu uz moguću povezanost između Trumpovog izbornog stožera i ruskih pokušaja da rezultate predsjedničkih izbora u SAD-u preokrenu u Trumpovu korist.



U srijedu je dnevni list Washington Post objavio kako Mueller istražuje moguću Trumpovu umiješanost u “ometanje pravde” u istrazi o vezama Rusije i njegova izbornog tima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI