Agrokor: ‘Savjetnici su u prvim danima volontirali’

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Nacional u novom broju donosi priču što je presudilo da Alix Partners angažira ortačku mrežu iz Škegrina inkubatora za lukrativno savjetovanje u Agrokoru koje potkopava povjerenje premijera Plenkovića u Martinu Dalić.

Naime, Ramljakovi suradnici, u čije se reference i sposobnosti on uvjerio tijekom svoje karijere, danas dobivaju fantastične honorare zahvaljujući tome što su na njegov poziv u travnju 2017. deset dana volontirali

U velikoj brizi zbog gladne stoke i polupraznih Konzumovih polica Ante Ramljak, izvanredni povjerenik Vlade za Agrokor, zamolio je u prvim danima svog mandata svoje provjerene poslovne suradnike da mu besplatno pomognu u rješavanju drame u tom koncernu. Oni su pristali i taj im se altruizam svega par dana kasnije prometnuo u ključni temelj za sklapanje možda i najunosnijih savjetničkih ugovora u njihovim poslovnim karijerama. Jer su u Alix Partnersima zaključili da je njihovo poznavanje problematike u Agrokoru, stečeno kroz desetak dana volontiranja, prednost pred ostalim mogućim konkurentima za te poslove. A prije nego što su te lukrativne ugovore potpisali, s visinom naknade za te unosne savjetničke angažmane suglasio se Agrokor, piše Nacional.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI