Zdravko Reić: Hajduk je igračima zabranjivao gledati utakmice Vatrenih

hns

Prema pisanju Jutarnjeg lista, točnije prema napisima poznatog splitskog novinara i komentatora Zdravka Reića, igračima Hajduka ‘sugerirano’ je da ne gledaju utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Dok je kapetan Hajduka Zoran Nižić na upit jesu li gledali sve utakmice, izričito rekao da jesu, Reić u svome tekstu navodi izvore koji tvrde drugačije.

Ne navodi doduše zbog čega je Hajduk, navodno, zabranio gledanje utakmica te nadalje objašnjava:

“Iz više izvora se saznalo da su gledali samo par završnih utakmica, neki kažu od polufinala, drugi od četvrtfinala, ali je za finale stigla naredba s Poljuda – zajedničko gledanje na velikom ekranu”, piše Reić te potom dodaje:

“Ova nevjerojatna informacija procurila je u ambijentu kafića na Poljudu, kultnog sastajališta navijača, ali i novinara pa i veterana ‘bijelih’, koji baš i nisu dobrodošli kod aktualnih vlasti kluba.



Dakle to nije ‘fake news’ kakvih u tom lokalu ima, kao što se čuju i razne vjerodostojne informacije o tome kolika je gaža pojedinih igrača, tko u Upravi radi za koga, koji su menadžeri bliski klubu.

Govorilo se i da je supruga predsjednika Ivana Kosa znala dolaziti s gamelama (loncima) po ručak iz klupskog restorana. Saznaje se da je Split toliko omilio bivšem predsjedniku da kupuje stan na Mejama.”

Hajdukovci gledali Hrvatska – Island?

Na portalu nogometniplus.net  pak osvanuo je tekst u kojem ih je Ivica Žutić kontaktirao i rekao da je momčad Hajduka gledala utakmicu između Hrvatske i Islanda 26. lipnja i to u njegovu društvu u hotelu Adria Ski na Kupresu gdje su bili na pripremama.

Priložio je i fotografiju na kojoj se vidi da Hajdukovci gledaju utakmicu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI