Zdravko Mamić otkrio kako je na glazbu dao dva milijuna eura

screenshot, yotutube

“Nisam siromašan, daleko od toga, nisam gladan kruha. No, imam malo u odnosu na to koliko sam novaca zaradio Dinamu"

BiH Televizija 1 imala je intervju s bjeguncem pred hrvatskim pravosuđem Zdravkom Mamićem. Naime, u emisiji Ognjena zemlja progovorio je o svom životu u Međugorju te po tko zna koji puta ponovio da je žrtva političkog procesa te da mu je izvlačenje novca iz Dinama namješteno.

Kaže tako Mamić kako je u Međugorju shvatio da nije bio dobar vjernik te sada moli ne samo jednom tjedno u crkvi na misi već svakog dana. No, ne zato što osjeća krivicu.

“Ja sam žrtva montiranog procesa da me se ukloni iz hrvatskog nogometa. A bio sam tvornica novca. No, nisam uzimao ništa za sebe. Ja sam siromašan čovjek u odnosu na količinu novca koja mi je prolazila kroz ruke”, rekao je Mamić.

Na opasku novinara da pojasni što misli pod time da je siromašan kazao je: “Nisam siromašan, daleko od toga, nisam gladan kruha. No, imam malo u odnosu na to koliko sam novaca zaradio Dinamu”.

Kako bi opisao svoju materijalnu situaciju naglasio je kako je u životu potrošio najmanje dva milijuna eura samo na glazbu.



“Žao mi je što nisam i više. No, danas znam da ljudi to pogrešno shvačaju. Kada me muzičar dirne ja ga želim nagraditi, novcem, satom, zlatnim lančićem, davao sam im čak i sakoe koje sam skidao sa sebe, rekao je Mamić.

Cijeli intervju možete pogledati ispod:

Facebook Comments

Loading...
DIJELI