Vraća li se Ancelotti na klupu Reala, Perez već otpisao Zidanea

screnshoot

Nakon neugodnog domaćeg poraza od Barcelone (0-3), 45-godišnji stručnjak bi uskoro mogao postati 'bivši', tvrde španjolski mediji

Premda je na klupi Real Madrida u dvije sezone osvojio čak osam trofeja, pri čemu i dvije Lige prvaka, francuski stručnjak Zinedine Zidane je na izlaznim vratima Santiago Bernabeua.

Nakon neugodnog domaćeg poraza od Barcelone (0-3), 45-godišnji stručnjak bi uskoro mogao postati ‘bivši’, tvrde španjolski mediji.

Predsjednik Florentino Perez samo čeka idući Zidaneov kiks, a navodno je već poznat i njegov nasljednik. Riječ je o 58-godišnjaku, dobro poznatom navijačima ‘Kraljevskog kluba’. To je Carlo Ancelotti, trenutačno najpoželjniji slobodno trener na tržištu. Nakon što je koncem rujna dobio otkaz u Bayernu, Ancelottija su mediji povezivali s brojnim reprezentacijama i klubovima. Čak se spominjala i klupa hrvatske reprezentacije, ali je talijanski stručnjak sve kategorički odbio.

Možda je baš čekao novi poziv iz Madrida, gdje je uspješno radio od lipnja 2013. do svibnja 2015. godine.

Real je vodio u 119 službenih utakmica ostvarivši 89 pobjeda, 14 remija i 16 poraza. Na Realovoj klupi osvojio je četiri trofeja – Ligu prvaka, klupsko svjetsko prvenstvo, europski Superkup i španjolski Kup, a zanimljivo prvi asistent bio mu je upravo Zidane.



Real trenutačno za vodećom Barcelonom zaostaje ogromnih 14 bodova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI