Vijest koju smo svi čekali: Atletico objavio koliko će Vrsaljko izbivati s terena!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska u petak igra protiv Ukrajine u kvalifikacijama za SP u Rusiji i četiri dana kasnije protiv Estonije, a nakon što je ranije otpao Vedran Ćorluka, u nedjelju se ozlijedio i Šime Vrsaljko u utakmici protiv Seville.

Ozljeda Šime Vrsaljka odjeknula je kao bomba u reprezentaciji. Hrvatska u petak igra protiv Ukrajine u kvalifikacijama za SP u Rusiji i četiri dana kasnije protiv Estonije, a nakon što je ranije otpao Vedran Ćorluka, u nedjelju se ozlijedio i Šime Vrsaljko u utakmici protiv Seville.

Prve prognoze bile su strašne, pisalo se o ozljedi križnih ligamenata i pauzi od pola godine, ali posljednje vijesti koje stižu iz Atletica nisu baš tako dramatične. Naime, Vrsaljku nije puknuo prednji križni ligament, već je riječ o parcijalnoj rupturi zadnjeg križnog ligamenta. Španjolci tvrde kako bi se Šime mogao vratiti na teren već za mjesec dana, odnosno, u završnici prvenstva, ali oporavak bi mogao i potrajati.

Sličnu ozljedu imao je nogometaš Valencije, Rodrigo Moreno, koji je izbivao dva mjeseca.

Čačić definitivno neće moći računati na Vrsaljka u ogledima koji slijede, ali ipak neće trebati dugoročnu zamjenu, odnosno, do sljedeće kvalifikacijske utakmice 11. lipnja 2017., Vrsaljko bi trebao biti spreman.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI