(VIDEO) ZAŠTO OVAJ ČOVJEK JOŠ UVIJEK IGRA PROFESIONALNI TENIS? Bernard Tomić odigrao još jedan sramotan meč

Facebook: Bernard Tomić

Ovakvo ponašanje prati ga već godinama, a osim što se na sportskim borilištima pokazao kao nekorektan protvnik, imao je i problema sa zakonom, odnosno bježao je od policije.

Australski tenisač hrvatskih korijena, Bernard Tomić ponovo je privukao pažnju svijeta tenisa. No, nije to napravio u pozitivnom smislu već u se potrudio izazvati bijes kod navijača svojom nesportskom igrom. Tomić je u prvom kolu Delray Beacha izgubio od Belgijanca Stevea Darcisa sa 6:3, 1:6, 4:6.

Nakon dobro odirgranog prvog seta, Tomić je u drugom setu počeo tankirati. Djelovao je neizaniteresirano, bezvoljno, ispuštao je poene gdje god je stigao i time pokazao silno nepoštovanje prema protivniku, publici i svim poklonicima ‘bijelog sporta’.

Ovakvo ponašanje prati ga već godinama, a osim što se na sportskim borilištima pokazao kao nekorektan protvnik, imao je i problema sa zakonom, odnosno bježao je od policije. Isto tako izbačen je iz Davis Cup reprezentacije zbog kritiziranja Saveza, a često se svađa sa sucima i navijačima, ta jednom je čak tražio od suca da udalji njegova oca s tribina jer ga je živcirao.

Pazite sada najbolju stvar, Tomić je 32. igrač svijeta i do sada je na turnirima zaradio oko pet milijuna dolara.

https://www.youtube.com/watch?v=l8ohxzR-apE



Facebook Comments

Loading...
DIJELI