(VIDEO) Vratar Suttona će zbog žderanja pite na utakmici ući u legendu, ali mogao bi imati problema jer je sve vezano s kladionicom!

Čovjek je sam po sebi pojava, ima 45 godina i oko 150 kilograma. Mrcina, kolokvijalno rečeno. No, legendarni Suttonov vratar pobrinuo sa da ovu utakmicu pamtimo još dugo.

Petoligaš, Sutton United, nekim se čudom probio kroz prva četiri kola FA Kupa i u petom, odnosno, osmini finala, došao im je veliki Arsenal i to kod kuće. Topnici su trebali biti znatno superiornija momčad, ali ispalo je da i Sutton ima što pokazati. Klub iz predgrađa južnog dijela Londona, izgubio je sa samo 2:0 i nije doživio katastrofu kako se predviđalo, samim time, to je već nekakav uspjeh.

Ipak, cijeli taj “David i Golijat” aranžman na omalenom stadionu od kojih 800-injak sjedalica i umjetnom travom, pao je u drugi plan zbog jedne osobe – pričuvnog vratara Suttona, Waynea Shawa. Čovjek je sam po sebi pojava, ima 45 godina i oko 150 kilograma. Mrcina, kolokvijalno rečeno. No, legendarni Suttonov vratar pobrinuo sa da ovu utakmicu pamtimo još dugo. Debeljuškasti čuvar mreže nije ni ulazio u utakmicu, a svjestan toga odlučio je napraviti svojevrstan ‘show’.

Na poluvremenu se Shaw nije uputio u svlačionicu već je otišao u lokalni pub kako bi pozdravo navijače i uzeo golemu pitu. No, tu pitu nije pojeo u pubu, već se odšetao nazad do stadiona, vratio na klupu za pričuve i tamo ju doslovce požderao pred kamerama.

Ipak, postoji jedan problem s kojim bi se Shaw mogao uskoro suočiti. Naime, kladionica Sun Bets ponudila je koeficijent osam da će Shaw jesti na utakmici. “Prijatelji su mi rekli da su kladionice dale koeficijent osam da ću jesti za vrijeme susreta s Arsenalom. Nisam ništa jeo cijeli dan i bio sam gladan, a onda sam se odlučio malo našaliti s kladionicama”, izjavio je Shaw. Zbog ovoga bi mogao imati problema jer je prekršio stroga pravila klađenja.



Sun Bets je objavio kako su isplatiti peteroznamenkasti iznos na ovu okladu, a tko zna jesu li ti njegovi prijatelji uložili koju funtu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI