(VIDEO) Užasni prizori s utakmice u Londonu: Nogometašu Hulla napukla lubanja u sudaru s igračem Chelseaja

Twitter: Hull City (Offical)

Veznjak "tigrova" ostao je ležati bez svijesti nakon žestokog sudara s Garyjem Cahillom u 21. minuti utakmice.

Nogometaš Hull Cityja, Ryan Mason, zadobio je teške ozljede glave u nedjeljnoj utakmici u kojoj je njegoa momčad poražena od Chelseaja s 2:o na gostovanju u Londonu. Veznjak “tigrova” ostao je ležati bez svijesti nakon žestokog sudara s Garyjem Cahillom u 21. minuti utakmice.

Sirotog Masona hitno su prevezli u bolnicu gdje su mu ustanovljene ozbiljne ozljede glave opasne po život, a podvrgnut je i hitnoj operaciji, prenosi Mirror.

“Samo se nadam da nije ništa ozbiljno. Ne znam je li došao k svijesti, liječnici su rekli da je u bolnici, vidjet ćemo”, kazao je trener Hulla, Marco Silva, nakon utakmice.

Ipak na kraju su stigle dobre vijesti. “Mason je u stabilnom stanju, očekujemo da će napustiti bolnicu u sljedećih nekoliko dana. Svi u klubu želimo zahvaliti na odličnoj skrbi i brzoj reakciji hitne pomoći i jedinice neurokirurgija bolnice St. Mary u Londonu”, službeno je priopćio klub.

Poruke podrške stigle su i iz Chelseaja. Uz Masona lakše je ozljeđen bio Cahill koji je sudjelovao u opasnom startu, ali on se vratio i na kraju još zabio Hullu.



“Bio je to sudar glavama i jako smo se pogodili, odmah sam znao dan je ozbiljno. Nadam se da će se Ryan brzo oporaviti, želim mu sve najbolje”, rekao je Cahill.

“Svi u Chelseaju žele da se Mason što prije oporavi. Bio je to nesretan slučaj i nadamo se da će Ryan brzo na teren”, kazao je trener londonske momčadi Antonio Conte.

Kako je sve izgledalo pogledajte i sami.

https://twitter.com/JuanDirection58/status/823299100225499137?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI