(VIDEO) TRZAVICE U REALU, SNIMKA JE POTVRDILA: Bijesni Ronaldo opsovao Zidanea: ‘Zašto baš ja?! Odje*i’

YouTube

Španjolski medij tvrdi kako je portugalski nogometaš prilikom izlaska promrmljao "Por que a mi? Foda se", što bi u prijevodi značilo, "Zašto baš ja? Odje*i".

Desetak minuta prija kraja susreta između Reala i Bilbaa u kojoj je madridska momčad slavila s 2:1, trener Zinedine Zidane odlučio je zamijeniti najveću zvijezdu momčadi, Cristiana Ronalda. Naravno, Portugalcu je to loše ‘sjelo’ jer nije baš navikao da ga se vadi iz igre, ali Zizou je odlučio zgusnuti redove i čuvati vodstvo. Ronaldo je pomalo ‘nadurenog’ izraza lice izašao pogladavajući na semafor, a sa trenerom se pozdravio preko volje i bez da ga je pogledao.

Španjolski Gol istaknuo je kako Ronaldo nije samo gestikulacijama poručio Zidaneu da je nezadovoljan njegovom odlukom, već mu je i opsovao. Španjolski medij tvrdi kako je portugalski nogometaš prilikom izlaska promrmljao “Por que a mi? Foda se”, što bi u prijevodi značilo, “Zašto baš ja? Odje*i”.

Zidane je nakon utakmice objasnio zašto je povukao Ronalda i najavio kako će Portugalca i u buduće mijenjati, a to se vjerojatno neće svidjeti ambicioznoj individui kao što je on.

https://www.youtube.com/watch?v=K6G6wKFY6_4

Facebook Comments



Loading...
DIJELI