(VIDEO) TANDEM HRVAT-SRBIN U REAL MADRIDU?! Pogledajte tko bi uskoro mogao zaigrati s Modrićem

screenshot

Činjenica je da Real Madrid otkako je otišao Cristiano Ronaldo, ima velikih problema s efikasnošću. U potpunosti su se oslonili na Benzemu, koji realno, već godinama nije golgeter već napadač koji svojim kretnjama odvlači obranu i otvara prostor krilima i vezi, odnosno, nekada je to radio za Cristiana Ronalda i napadač je koji sudjeluje u kreaciji i asistencijama više nego što zabija.

Međutim, otkako je Real ostao bez Ronalda, sve je palo na pleća Benzeme, Balea i koga već, a statistika od tek 26 pogotka u 18 odigranih kola La Lige govori sve. Realu treba efikasan napadač i to pod hitno! Za usporedbu, sam je Lionel Messi zabio 16 golova, a Barcelona ima 24 pogotka više od Reala.

Teško je očekivati da će Real u siječnju dovesti neku veliku zvijezdu poput Maura Icardija ili Edena Hazarda, Neymara možda, ali Marca navodi da će Real vjerojatno krenuti po neko manje zvučije ime. Navode kako Real prati Timu Wernera iz RB Leipziga, potom seznaciju Serie A, Poljaka Krzystofa Piateka, a svakako je najzanimljivi Srbin Luka Jović iz Eintrachta.

Jovića je među zvijezde lansirao Niko Kovač prošle sezone dok je vodio Eintrahct, a ove sezone Jović je svakako jedna od najvećih zvijezda svog kluba i jedna od većih Bundeslige. Mladi je Srbin zabio 17 golova u 23 utakmice i namjestio još četiri. Međutim, nitko od ovih igrača neće biti jeftin. Jović vrijedi 40 milijuna eura, Werner 65 milijuna eura, a Piatek je najjeftiniji i vrijedi 15 milijuna eura. Ipak, to su im svima inicijalne cijene i klubovi će tražiti puno veće odštete.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI