(VIDEO) Sterling postigao najbrži gol sezone, za City protiv Watforda zabio u 38 sekundi

screenshot

U derbiju začelja West Ham je pobijedio WBA 2-1, a junak utakmice bio je dvostruki strijelac Andrew Carroll pri čemu je odlučujući pogodak zabio u trećoj minuti sudačke nadoknade

Englezi igraju svaka tri dana. U susretu 22. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je pobijedio Watford 3-1 upisavši 20. pobjedu ove sezone uz dva neodlučena ishoda.

Građani’ su u prošlom kolu odigravši 0-0 protiv Crystal Palacea prekinuli niz od 18 uzastopnih pobjeda, međutim nisu dugo ‘tugovali’. Već u idućem nastupu su upisali pobjedu, pa su i nakon 22 kola jedini klub u Premiershipu bez poraza.

City je poveo već u 38. sekundi utakmice golom Raheema Sterlinga što je najbrži gol ove sezone u Premiershipu. Bio je to ujedno i treći najbrži pogodak ‘Građana’ u povijesti Premier lige. Leroy Sane je sjajno ubacio s krila, a Sterling zabio na drugoj stativi. U 12. minuti već je bilo 2-0 nakon što je Christian Kabasele ubačaj Kevina de Bruynea ugurao u vlastitu mrežu. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio je Sergio Aguero u 63. minuti zabivši za 3-0. Gosti su tek ublažili poraz golom Andrea Graya u 82. minuti.

Pobjedu je ostvario i Tottenham koji je na gostovanju porazio ‘fenjeraša’ Swansea City 2-0. Bodove gostima donijeli su Fernando Llorente (12) i Dele Alli (89).

U derbiju začelja West Ham je pobijedio WBA 2-1, a junak utakmice bio je dvostruki strijelac Andrew Carroll pri čemu je odlučujući pogodak zabio u trećoj minuti sudačke nadoknade. Gosti su poveli u 30. minuti preko Jamesa McCleana, no domaćin je u nastavku okrenuo rezultat. Carroll je izjednačio u 59. minuti nadskočivši gostujuću obranu, a u trećoj minuti nadoknade pobrinuo se za veliko slavlje navijača ‘Čekičara’.



Crystal Palace je na gostovanju pobijedio Southampton 2-1, premda je gubio do 69. minute. Domaćin je poveo u 17. minuti golom Shanea Longa koji se upisao među strijelce prvi put nakon veljače prošle godine, a njegov post je trajao 1,320 minuta. Izjednačio je James McArthur u 69. minuti, a pobjedu gostima donio je Luka Milivojević u 80. minuti.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 62 boda, Manchester United na drugom mjestu ima 47 bodova, a Chelsea ne trećoj poziciji ima 45 bodova i susret manje.

https://www.youtube.com/watch?v=dgHRqXGzVVk

Facebook Comments

Loading...
DIJELI