(VIDEO) SRPSKI KOŠARKAŠ IGRAO JE SAMO 0.2 SEKUNDE I SVI MU SE RUGAJU: Suigrači umirali od smijeha: ‘Skači Bobane, skači’!

Marjanović je pojava sam po sebi, ima 222 centimetra i u ovoj utakmici imao je samo jednu jedinu zadaću, omesti aut Portlanda.

Jednu od najuzbudljivijih utakmica ove NBA sezone odgirali su Portland i Detroit prošloga vikenda. Detroit je slavio nakon čak dva produžetka, a završilo je 125:124. U pobjedničkoj ekipi najbolji je bio Reggie Jackson s 31 poenom, ali apsolutna zvijezda večeri ipak je bio srpski gorostas Boban Marjanović.

Čovjek je na parketu proveo svega 0.2 sekunde, ali ipak su to bile one odlučujuće u samom finišu utakmice, no uspio je za to kratko vrijeme postati hit. Marjanović je pojava sam po sebi, ima 222 centimetra i u ovoj utakmici imao je samo jednu jedinu zadaću, omesti aut Portlanda. No, stajavši uz aut-liniju Marjanović se sav zbunio kada su mu suigrači pokušali objasniti da maše rukama kako bi omeo protivničko izvođenje auta. To nije ništa neobično, ali svi su popadali od smijeha, pa čak i njegova klupa, kada je Boban počeo skakati i mahati rukama dosta prije nego što je aut izveden, no, na kraju je uspio u svojoj zadaći i postao je hit na društvenim mrežama.

Treba još svakako spomenuti kako je srpski gorostas iz Zaječara potpisao s Detroidom na tri godine, a ima ugovor vrijedan 21 milijun dolara, pa se vi sad njemu rugajte!


Facebook Comments



Loading...
DIJELI