(VIDEO) ŠOKANTNI PORAZI FAVORITA: Arsenal pao kod kuće od Watforda, prvak se ponovo osramotio

Facebook: Watford FC (Official)

Nije to bio dan Arsenala, uputili su samo pet udaraca u okvir gola, a čak 15 ih je otišlo pored gola, Watford je pak imao šest od deset u okvir. Zanimljiv je statistički podatak kako je Watford do pobjede došao s posjedom lopte od tek 26 posto.

U 23. kolo engleskog Premiershipa, Watford je priredio Arsenalu pravi šok, pa i sramotu. Arsenal je na svojem Emiratesu poražen od Watforda s 2:1. Stoper Younes Kaboul probušio je mrežu Arsenala iz slobodnjaka s više od 20 metara, a nakon svega ti minute robusni Troy Deeney zabio je za vodstvo od 2:0. Topnici se baš i nisu snašli nakon Watfordova ‘blitzkriega’, a uspjeli su smanjiti tek u 58. minuti, zabio je nećak legendarnog Jay-Jaya Okoche, talentirani Nigerijac Alex Iwobi.

Nije to bio dan Arsenala, uputili su samo pet udaraca u okvir gola, a čak 15 ih je otišlo pored gola, Watford je pak imao šest od deset u okvir. Zanimljiv je statistički podatak kako je Watford do pobjede došao s posjedom lopte od tek 26 posto. Arsenal je po tko zna koji put pao u ‘manjoj’ utakmici na kojima se zapravo i dobija prvenstvo, a sada im Chelsea bježi devet bodova.

https://www.youtube.com/watch?v=T_Zi8Siqo7o

Što se tiče Chelseaja, oni su pak mogli povećati prednost nad Tottenhamom, Arsenalom i Liverpoolom, ali odigrali su remi s potonjima. Liverpool je izvukao bod na Stamfordu, odigrali su 1:1, a vratar ‘Redsa’ spasio je momčad obranivši penal Diegu Costi. Za Chelsea je zabio David Luiz u 25. minuti, a poravnao je Wijnaldum u 58. minuti. Costa nije uspio realizirati penal u 76. minuti.

https://www.youtube.com/watch?v=6Mg9c_eKqlY



Srećom po Chelsea, podbacio je i Tottenham i to kod pretposljednje momčadi prvenstva, Sunderlanda. Odigrali su 0:0.

Nadalje, drugo iznenađenje 23. kola priredio je Burnley koji je na svojem stadionu uzdrmao aktualnog prvaka lige, Leicester. Tri minute prije kraja susreta Velšanin, Sam Vokes, pogodio je mrežu nakon ubačaja iz kornera. Spomenimo kako je Burnley bio dominantan u susretu, imali su posjed lopte od gotovo 60 posto i uputili su čak 24 udarca prema golu, ali samo tri u okvir. Leicester se ovime još dublje zakopao za donju polovicu tablice i sada je na 16. mjestu, jednom mjestu iznad zone ispadanja.

https://www.youtube.com/watch?v=tfAmo39Fai0

Swansea je pobijedio Southampton s 2:1 golovima Mawsona i Sigurdssona, dok je Crystal Palace svladao Bournemouth sa 2:0 golovima Danna i Bentekea. Middlesbroug i WBA odigrali su neodlučeno 1:1, gol za M’brough zabio je Negredo, a WBA je poveo preko Morrisona.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI