(VIDEO) ŠARIĆ DOBAR U NOVOM PORAZU: Bucks svladao desetkovanu Philu, Darija nije išao šut, ali briljirao je na drugim poljima

Šarić je pokazao kako ima širinu čak i kada ne ubacuje, a to ga zaista čini igračem dostojnim osvajanje nagrade za najboljeg novaka godine.

Dario Šarić ponovo je bio dobar, ali njegova Philadelphija nije mogla protiv Milwaukeeja. Desetkovani Sixers, kojemu nedostaju Embiid, Simmons, Okafor i Splitter, poražen je sa 112:98, ali Dario je već 13. utakmicu za redom dvoznamenkast. Protiv Milwaukeeja Šarića nije baš išao šut, gađao je tek 5/15 iz igre i trice je gađao 1/5.

Ipak, Šarić je pokazao kako ima širinu čak i kada ne ubacuje, a to ga zaista čini igračem dostojnim osvajanje nagrade za najboljeg novaka godine. U 33 minute koliko je proveo na parketu, osim što je ubacio 14 poena, ugrabio je osam skokova, podijelio je šest asistencija i ukrao dvije lopte.

Najbolji strijelac kod Philadelphije bio je Justin Anderson s 19 koševa, slijedi ga Covington s 15 poena, dok je kod Bucksa uvjerljivo dominirao “The Greek Freak” Antetokuompo s 24 poena, osam skokova i pet asistencija, usput je opalio i tri blokade, a jednu je ‘zalijepio’ Šariću. Drugo najbolji Bucks bio je Snell s 21 košem, a Šarićev konkurent za ‘rookieja’ godine, Malcom Brogdon ubacio je 13 poena uz šut 6/7, uhvatio pet skokova i opalio jednu blokadu.

https://www.youtube.com/watch?v=RFi4lLckER8

Facebook Comments



Loading...
DIJELI