(VIDEO) ‘ROGNALDINHO’ ODUŠEVLJAVA DRIBLINZIMA: Pogledajte kako je bivši Dinamovac ponizio Džeku i Strootmana

U 55. minuti Rog je sjajnom minijaturom uz rub igrališta na centru, u potpunosti posramio rabijatnog Nizozemca i bosanskohercegovačkog 'pakera'.

Više od pola sezone trebalo je proći da trener Maurizio Sarri ukaže povjerenje hrvatskom reprezentativcu i skupocjenom pojačanju, Marku Rogu. Rog je pompozno najavljen kao veliko pojačanje i budućnost Napolija prošlog ljeta kada je prešao iz Dinama u Napoli za 15 milijuna eura. No, cijela stvar se vrlo brzo stišala i Rog je pao u drugi, pa i treći plan. Trener ga je štedio i davao mu mrvice, iako je njegova momčad vapila za rotacijom, no, Sarri je stara škola i što se kaže ‘ziheraš’ je koji ne voli rizik. Ipak, Rog je odlično trenirao. šutio i čekao svoju priliku i sada je sve češće u sastavu Napolija.

U subotu je također igrao i to svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi protiv Rome na Olimpicu. To mu je bio drugi uzastopni nastup od prve minute za napuljsku momčad, a ranije prošloga tjedna nastupao je u Kupu protiv Juvea i dobio je odlične kritike. Svoju formu nastavio je i protiv Rome, a osim što je imao i dobru priliku koju mu je obranio Szczesny, Rog je navijače oduševio majstorskim driblinzima kojima je ponizio Edina Džeku i Kevina Strootmana.

U 55. minuti Rog je sjajnom minijaturom uz rub igrališta na centru, u potpunosti posramio rabijatnog Nizozemca i bosanskohercegovačkog ‘pakera’.

Mora se priznati da su ovo zaista sjajni driblinzi i mora se priznati kako je Rog zaista donio dašak svježine u momčad Napolija, a navijači su odlučni pri tome da Marko zaigra u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida. No, vidjet ćemo što će odlučiti Sarri.  

Facebook Comments

Loading...
DIJELI