(VIDEO) REAL MADRID SPAŠAVAO UGLED PROTIV LAS PALMASA: Kovačić upisao prekrasnu asistenciju!

Facebook

Bila je to zaista napeta utakmica koja je obilovala golovima i na kraju završila podjelom bodova, a ova utakmica ujedno je i dokaz da je Real još uvijek u krizi.

U 25. kolu španjolske Primere Real Madrid i Las Palmas remizirali su s 3:3 i to na Santiago Bernabeuu. Bila je to zaista napeta utakmica koja je obilovala golovima i na kraju završila podjelom bodova, a ova utakmica ujedno je i dokaz da je Real još uvijek u krizi.

Real je poveo u osmoj minuti, zabio je Isco, a sjajnu asistenciju uputio mu je Mateo Kovačić. Hrvatski veznjak dobro je vidio Španjolca kako ulazi u prostor i odličnim proigravanjem izbacio je cijelu obranu, a Isco je iskoristio priliku.

Sreća nije trajala baš dugo, samo dvije minute kasnije Tana je šokirao Madrid i zabio za 1:1. Rezultat se nije mijenjao u prvom dijelu, ali već početkom drugog Real je ostao bez igrača. Gareth Bale je izgubio živce i zaradio dva žuta kartona u svega nekoliko sekundi.

U 55. minuti sudac Fernandez sudi penal za Las Palmas nakon što je Ramos igrao rukom u svoj šesnaestercu. Jonathan Viera pogodio je iako je Navas pročitao stranu. Samo četiri minute kasnije Boateng je postavio 3:1 za kanarsku momčad i Real je bio na koljenima.

No, eto što ti je nogomet. U 86. minuti malo tko je vjerovao da će se Real izvući iz kaljuže u koju je upao. No, Real dobija jedanaesterac zbog igranja rukom kojeg Cristiano Ronaldo mirno zabija i upisuje 17. gol ove sezone. Samo tri minute kasnije Ronaldo je opet na djelu i izvlači Real na 3:3, odnosno, spašava im ugled.



Kovačić je igrao do 71. minute kada ga je zamijenio Benzemda, Luka Modrić nije igrao, a kod Las Palmasa Halilović je igrao od 75. minute. Livaja je ozljeđen i nije konkurirao.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI