(VIDEO) RAKITIĆ PROBUŠIO PROTIVNIKA U GOLIJADI! Nakon utakmice Enrique šokirao momčad: ‘Zinuli smo od iznenađenja’

Instagram: Ivan Rakitić (Official)

Zanimljivo, nitko od igrača, barem tako tvrde, nije znao da Enrique sprema ovako nešto. Nakon utakmice situaciju je komentirao je Rakitić.

Barcelona je u 25. kolu španjolske Primere na svom terenu uvjerljivo slavila protiv Sporting Gijona sa 6:1 i ponovo je zasjela na prvo mjesto ljestvice. Messi je načeo protivnik već u devetoj minuti, potom je u 11. minuti udarac Luisa Suareza u mrežu skrenuo Rodriguez. U 21. minuti Castro smanjuje na 2:1, ali već u 27. minuti Luis Suarez diže na 3:1. U drugom poluvremenu Paco Alcacer zabija na samom otvaranju u 49. minuti na asistenciju Messija. Potom na scenu stupa Neymar koji sjajnim potezom iz slobodnjaka diže na 5:1 u 65. minuti.

Konačan rezultat djelo je Ivana Rakitića koji je silovitim udarcem iz blizine u 87. minuti zabio svoj četvrti gol ove sezone.

Nakon spektakularne utakmice uslijedila je drama. Naime, trener Luis Enrique otkrio je svima kako neće voditi Barcelonu. Nagađalo se o tome još od onog poraza od PSG-a u osmini finala Lige prvaka, ali Enrique je do sada šutio.

“Neću biti trener Barcelone sljedeće sezone, to je bila teška odluka za mene, ali dobro sam razmislio i mislim kako je to najbolje. Rekli su mi prije početka sezone da ne moram žuriti s odlukom o ugovoru i nisam žurio. Najveći razlog je umor, a njega ima jako puno u ovom poslu. Treba mi odmor, moram se malo isključiti. Želio bih se zahvaliti vodstvu kluba na povjerenju i igračima na potpori”, kazao je nakon utakmice trener Enrique.



“Pred nama su još tri uzbudljiva mjeseca. U teškoj smo situaciji u oba natjecanja, ali mislim da možemo do velikih pobjeda. Moja predanost poslu bit će najveća, kao i uvijek”, poručuje Enrique.

Zanimljivo, nitko od igrača, barem tako tvrde, nije znao da Enrique sprema ovako nešto. Nakon utakmice situaciju je komentirao je Rakitić.

“Nismo ni mi znali, rekao nam je na kraju utakmice. Zinuli smo od iznenađenje, nismo imali riječi”, kazao je Rakitić, pa napomenuo, “Sada samo želimo uspješno završiti sezonu i uživati u vremenu koje nam je ostalo”, završio je Ivan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI