(VIDEO) PREMIER LIGA: Chelsea rutinski s 2-1 svladao Bilićev West Ham

Chelsea je kao gost kod West Hama pobijedio s 2-1 (1-0) pogocima Hazarda i Coste, u zadnjim sekundama Lanzini je dao gol za West Ham

https://www.youtube.com/watch?v=4hgie1Yo0Ds

U zadnjem dvoboju 27. kola engleske Premier lige Chelsea je kao gost kod West Hama pobijedio s 2-1 (1-0) pogocima Hazarda i Coste, u zadnjim sekundama Lanzini je dao gol za West Ham…
Oprezno s obje strane, taktika je bila ispred kreacije i namjere, to je bilo obilježje ove utakmice. West Ham je zbog domaćeg terena zaicjelo malo više gledao prema naprijed, Chelsea je djelovao povučeno, naizgled čak i nezainteresirano. No, bila je to varka. Zapravo su nogometaši Chelsea samo čekali grešku ili opuštanje West Hama, dočekali su to u 25. minuti, ukrali su loptu sredini West Hama, Kante je organizirao napad, dodao Pedru koji je sjajno vidio Hazarda, proigrao ga i sve ostalo je bila rutina. Hazard je krenuo sam prema vrataru i zabio. Chelsea je u prvom djelu organizirao jednu jedinu akciju i zabio gol.

Odmah početkom nastavka Chelsea je uvećao prednost, iako je West Ham krenuo agilnije. Costa je gol dao nakon kornera i to ispred same gol crte gdje se dovukao neopažen.

Potom je Chelsea majstorski posve umrtvio igru, sigurnosno zatvorio utakmicu i uživao u svojoj nadmoći na vrhu ljestvice s i dalje deset bodova prednosti ispred Tottenhama. Jest, Lanzini je u zadnjim sekundama postigao gol za 1-2, no to niie umanjilo dojam zaslužene pobjede “plavih”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI