(VIDEO) PREDSTAVLJEN NOVI TRENER OSIJEKA: Evo što je izjavio nakon preuzimanja momčadi, mogao bi se svidjeti Kohorti!

screenshot

Nije imala puno vremena uprava jedinog slavonskog nogometnog prvoligaša. Trebalo je nakon razrješenja Zorana Zekića brzo posegnuti za opcijom na mjestu trenera prve momčadi. Na tu je poziciju iz redova drugog sastava unovačen Dino Skender. Rad u Osijeku II zamijenit će HNL-terenima, kako je dogovoreno, do kraja sezone. A onda će se ponovo sjesti…

Predstavljanje je bilo zakazano za subotu u 9.30 sati, a sve se moglo pratiti i uživo putem inače vrlo kvalitetne Osijekove Facebook-stranice.

“Hvala upravi na ukazanom povjerenju. Htio bih naglasiti da smo dogovorili da preuzmem ekipu do kraja sezone. Dat ću sve od sebe da pokušamo promijeniti tok događaja, koji u zadnje vrijeme nije bio najbolji. Hvala na svemu Zoranu Zekiću, naša suradnja bila je na visokom nivou, ali u nogometu i životu je to tako, dođu neke “crne rupe” i rastanak je nekad neizbježan”, rekao je Dino Skender u uvodu svog obraćanja medijima.

“Situacija je delikatna, bilo bi neodgovorno da nešto obećam sada, i priča o Europi može biti kontraproduktivna za igrače i ekipu, možda su svi baš pod tim pritiskom “zakočili” u prethodnom periodu. Pokušat ću kratkoročno skinuti taj teret s leđa igrača, iako dugoročno naravno da želimo u Europu. Moramo se strpiti i vidjeti kako ćemo izgledati u sljedećih nekoliko kola, jako je važna ta utakmica protiv Intera”, najavio je novi trener.

“Sastavio sam neke stvari u glavi, ne bih izlazio u javnost dok prvo ne vidim kako dišu igrači. U kratkom periodu morat ćemo se i bez neke dubinske analize odlučiti za neke igrače. Bit ću zato oprezan, treba sačekati s takvim odlukama i s izlaskom s time u javnost”, odgovorio je Skender na pitanje o svom izboru u igračkom kadru.



https://www.facebook.com/nkosijek/videos/321349425099533/

Facebook Comments

Loading...
DIJELI