(VIDEO) POTPUNI KAOS U OKLAHOMI: Curry i Westbrook započeli masovnu tučnjavu, jedva su ih uspjeli smiriti

Momčadi se više ne podnose, a situacija je dosegnula svoj vrhunac u noćašnjoj utakmici u Oklahomi.

Otkako je Kevin Durant prešao iz Thundera u Warriors, rivalitet između tih dvaju momčadi prerastao je gotovo u mržnju. Momčadi se više ne podnose, a situacija je dosegnula svoj vrhunac u noćašnjoj utakmici u Oklahomi.

Iako Durant nije igrao zbog ozljede, napetost se osjećala kroz cijelu utakmicu, a stvari su odlučili razriješiti najbolji igrači ovih dvaju momčadi. Košarkaške zvijezde Oklahome i Golden Statea, Russell Westbrook i Steph Curry krenuli su se fizički obračunavati na parketu.

Sve je započeo Curry koji je prvo laktom udario Christona, a onda ga je ovaj odgurnuo i u tom trenutku je Curry poludio i krenuo u fizički obračun s njim i Westbrookom. Russell je potom ušao u naguravanje s Draymondom Greenom, a ovaj mu je uzvratio. Na koncu su teži fizički sukob spriječili pribrani suigrači obaju momčadi i suci.

“Moje igrače neće nitko gurati. Vidio sam Curryja kako odgurune Christona i umiješao sam se. Kada god vidim da netko napada moje suigrače moram reagirati”, kazao je Westbrook nakon utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=rniPvtPMYTU



Spomenimo kako je Golden State slavio sa 111:95, a pobjedničku momčad predvodili su popularni “Splash Bros”. Thompson je ubacio 35 koševa, a Curry 23. S druge strane Westbrook nije briljirao, ubacio je tek 15 koševa, a kod njih je najbolji bio Oladipo sa 18-

Nakon prekida koji je potrajao par minuta, uslijedila je mrtva lopta, a nakon podbacivanja pripala je igračima Warriorsa. Thompson je pronašao Curryja, koji je pogodio sa zvukom sirene za kraj prvog poluvremena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI