(VIDEO) POGBA PROGOVORIO O KAPETANU VATRENIH! Začudit ćete se što je rekao o Modriću

youtube

Zvijezda francuske reprezentacije i Manchester Uniteda, Paul Pogba, preporodio se dolaskom Ole Gunnara Solskjaera pod kojim opet izgleda kao igrač zbog kojeg su se nekoć otimali europski velikani.

Francuz je bio na rubu odlaska s Old Trafforda, no smjena Josea Mourinha sve je promijenila. Pogba je potpuno novi igrač i od dolaska Norvežanina zabio je šest pogodaka i tome pridodao pet asistencija.

U razgovoru za NBC, Paul je progovorio o svojoj formi, odlasku Portugalca, ali i o svojim uzorima, a među njima je istaknuo i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Za njega ima same riječi hvale.

“Kada sam bio mlađi, daleko sam više pratio napadački orijentirane igrače poput Ronaldinha, Zidanea, Ronalda, ali s vremenom su mi idoli postali i Yaya Toure, Abou Diaby, Iniesta, Xavi, Scholes, Carrick, Pirlo. Danas pak više gledam De Bruynea, Modrića i Kroosa. Uvijek želim biti svoj, ali rado nešto naučim i od njih”, otkrio je Pogba i navođenjem posljednje trojice iznenadio mnoge jer tu nije pronašao prostora za neke svoje suigrače iz reprezentacije, iste one s kojima je u Rusiji otišao do samog kraja i svjetskog zlata.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI