(VIDEO) Perišić s dva gola torpedirao Udinese, Juventus lakoćom svladao Bolognu bez pomoći Mandžukića i Pjace

Vijesti.hr

Udinese je poveo u 17. minuti golom Jankta, da bi Perišić s dva gola preokrenuo. Prvo je u 45. minuti preciznim udarcem izjednačio, da bi u tri minute prije kraja glavom donio pobjedu klubu iz Milana

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić opet blista. U prvoj utakmici nakon Nove godine dao je oba gola u pobjedi svog Intera na gostovanju kod Udinesea (2-1) u 19. kolu Talijanske lige.  

Udinese je poveo u 17. minuti golom Jankta, da bi Perišić s dva gola preokrenuo. Prvo je u 45. minuti preciznim udarcem izjednačio, da bi u tri minute prije kraja glavom donio pobjedu klubu iz Milana. Perišić je ove sezone u Seriji A zabio šest golova. Marcelo Brozović je također odigrao cijelu utakmicu za Inter koji je trijumfom skočio na šestu poziciju. Kod Udinesea je Stipe Perica ušao u 72. minuti. 

https://www.youtube.com/watch?v=qE9zGfNHDHU

Vodeća momčad prvenstva, Juventus, s lakoćom je svladala Bolognu s 3:0. Golove za ‘bianconere’ zabili su Higuain u sedmoj i 55. minuti, a između ta dva pogotka ugurao se i Dybala koji je poentirao s 11 metara u 41. minuti.

Juve je do pobjede stigao bez pomoći hrvatskih reprezentativaca, Mandžukić je ušao umjesto Higuaina u 73. minuti, a Marko Pjaca je cijeli susret odgledao s klupe.



https://www.youtube.com/watch?v=Uq5XOeBvmiU

Facebook Comments

Loading...
DIJELI