(VIDEO) PERIŠIĆ JE KONAČNO PRORADIO! Pogledajte sjajan pogodak Vatrenog u dresu Intera

U susretu 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na gostovanju pobijedio Genou sa 4-0, a treći pogodak za “Nerazzurre” zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Inter je do slavlja predvodio povratnik u momčad Mauro Icardi koji je zadnji nastup imao sredinom veljače. Argentinski napadač je bio ponajbolji igrač utakmice upisavši pogodak i asistenciju, a izborio je i kazneni udarac zbog kojeg je Cristian Romero dobio crveni karton.

Inter je već nakon prvog poluvremena imao dva gola razlike i igrača više i već tada je bilo jasno kako će upisati pobjedu.

Gosti su poveli u 15. minuti golom Roberta Gagliardinija, a na 2-0 je povisio Icardi iz jedanaesterca u 40. minuti. Kazneni udarac je skrivio Cristian Romero koji je povukao Icardija za dres i pritom zaradio isključenje. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika, ako ih je uopće i bilo, razriješio je Ivan Perišić postigavši u 54. minuti na Icardijevu asistenciju gol za 3-0. Bio je to peti gol ove sezone za hrvatskog reprezentativca.

Deset minuta prije kraja utakmice Perišić je upisao i asistenciju ubacivši iz kornera do Gagliardinija koji je zabio još jedan gol za konačnih 4-0. Perišić je odigrao cijeli susret za Inter, dok je Marcelo Brozović igrao do 66. minute.



Roma i Fiorentina su odigrali sjajnu utakmicu na Olimpicu koja je završila 2-2. Zanimljivo, bio je to Fiorentinin čak 15. remi ove sezone.

“Viole” su dva puta imale prednost, no domaćin se oba puta vratio. Gosti su poveli u 12. minuti golom Germana Pezzelle, a samo dvije minute kasnije izjednačio je Nicolo Zaniolo. Gerson je u 51. minuti doveo Fiorentinu u novu prednost, no Diego Perotti je u 57. minuti fantastičnim udarcem izjednačio. Ante Ćorić nije nastupio za Romu.

Za iznenađenje kola pobrinuo se Empoli koji je pobijedio Napoli sa 2-1. Domaćin je poveo u 28. minuti golom Diega Fariasa, izjednačio je Piotr Zielinski u 44. minuti, a pobjedu Empoliju donio je Giovanni di Lorenzo golom u 52. minuti.

SPAL je pobijedio Lazio sa 1-0 golom Andrea Petagne iz jedanaesterca u 89. minuti. Milan Badelj nije igrao za Lazio.

Frosinone je pobijedio Parmu sa 3-2 ostvarivši prvu domaću pobjedu ove sezone. Pitanje pobjednika razriješio je Daniel Ciofani golom iz kaznenog udarca u 13. minuti nadoknade nakon što je sudac čak sedam minuta provjeravao VAR-om svoju odluku.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI