(VIDEO) OVO MORATE VIDJETI: Legendarni slovački stoper kao Messi – sam krenuo u akciju sa svoje polovice i zabio golčinu

U utakmici Fenerbahčea i Konyaspora, Slovak je u jednom trenutku odlučio krenuti sam prema protivničkim vratima i to sa svoje polovice.

Slovački reprezentativac i bivši branič Liverpoola i Zenita, a danas igrač Fenerbahčea, Martin Škrtel, na trenutak je odlučio biti Leo Messi. U utakmici Fenerbahčea i Konyaspora, Slovak je u jednom trenutku odlučio krenuti sam prema protivničkim vratima i to sa svoje polovice.

Škrtel je krenuo u trk s loptom, driblingom je izbacio dvojicu nogometaša Konyaspora i onda odapeo s kojih 30-ak metara prema vratima u donji kut. Lopta je ušla u gol, a navijači su bili u ekstazi. Škrtelu nisu strani izlasci u protivničku polovicu, a za Liverpool je znao zabijati dosta puta i to u ključnim trenucima, no, njegov gol nije bio dostatan za pobjedu jer je na koncu Fener poražen kod kuće s 3:2. No, Škrtelov podvig zaista je vrijedan divljenja jer treba uzeti u obzir da je čovjek u 33. godini i na zalasku je karijere.

https://www.youtube.com/watch?v=Qf-27_JGt4Q

Facebook Comments

Loading...
DIJELI