(VIDEO) ODIGRANI SU KUPOVI DILJEM EUROPE: Rim je obojen u svijetlo plavo, City natrpao niželigaša, Monaco jedva prošao dalje

Facebook: S.S. Lazio (Official)

Počelo je začuđujuće neugodno za City, bez obzira na konačan rezultat. Huddersfield je poveo u sedmoj minuti preko Harrya Bunn i onda se momčad odlično držala pola sata.

U prvom polufinalnom susretu talijanskog nogometnog Kupa odigrao se ‘Derby della Capitale’ između Lazija i Rome u kojoj je svijetloplava momčad svlada gradskog rivala prvi puta nakon četiri godine. Lazio je poveo u 30. minuti pogotkom Sergeja Milinković-Savića, a konačan rezultat postavio je Ciro Immobile u 78. minuti. Lazio je u ovom susretu bio domaćin, a uzvratni susret je 5. travnja.


All Goals & Highlights HD – Lazio 2-0 AS Roma… by marcelinocortese

City razbio Huddersfield

Kup se igrao i u Enlgeskoj gdje je Manchester City izborio plasman u četvrtzavršincu FA Kupa nakon što su u ponovljenoj utakmici (bilo je neriješeno u prvom) svladali Huddersfield Town s 5:1. Počelo je začuđujuće neugodno za City, bez obzira na konačan rezultat. Huddersfield je poveo u sedmoj minuti preko Harrya Bunn i onda se momčad odlično držala pola sata. No, onda je Pepova momčad proradila. Leroy Sane zabio je u 30. minuti, pa je Aguero u 35. minuti iz penala preokrenuo, da bi Zabaleta u 38. minuti povisio na 3:1.

U nastavku se City poigrao s Huddersfieldom i zabio još dva gola. Zabili su Aguero u 73. minuti i Ihenacho u 90. minuti. City u četvrtfinalu igra protiv Middlesbrougha u gostima, a ostali parovi su Arsenal – Lincoln City, Tottenham – Millwall i Chelsea – Manchester United.




All Goals & highlights – Manchester City 5-1… by sharmanher

Bayern i BMG u polufinalu

Nogometaši Bayerna i BMG-a plasirali su se u polufinale Njemačkog kupa. Bayern je s lakoćom pobijedio Schalke s 3:0 golovima Lewandowskog u trećoj i 39. minuti i Alcantare u 16. minuti. Dok je Borussija Monchengladbach svladala HSV na gostovanju u Hamburgu s 2:1 golovima iz jedanaesteraca Stindla u 53. minuti i Raffaela u 61. minuti. U posljednjoj minuti susreta HSV je smajnio preko Wooda, ali bilo je prekasno.


All Goals & Highlights HD – Bayern Munich 3-0… by denysenathan

Monaco i PSG prošli u francuskom kupu

Monaco je izborio plasman u četvrtfinale francuskog Kupa nakon što je u velikoj drami svladao Marseille s 4:3. Utakmica je išla u produžetke jer je u regularnom dijelu rezultat bio 2:2. Monaco je vodio u tri navrata, ali Marseille se uporno vraćao u utakmicu i izjednačio, no u 113. minuti Thomas Lemar je postavio konačan rezultat. Pogotke za domaću momčad zabili su Joao Moutinho u 19. minuti, Mbappe Lottin u 66. minuti, Benjamin Mendy u 104. minuti i Lemar u 113. minuti, dok su za Marseille zabijali Payet u 43. minuti i Remy Cabella u 83′ i 110′. Subašić nije igrao.

PSG je svoju utakmicu odradio kod drugoligaša Chamoisa uvjerljivo. Završilo je 2:0, a pariška momčad slavila je golovima u zadnjih par minuta utakmice. Strijelci su bili Pastore u 88. minuti i Cavani u sudačkoj nadoknadi.


All Goals & highlights – Marseille 3-4 Monaco… by mohtv

Facebook Comments

Loading...
DIJELI