(VIDEO) NURMAGOMEDOV DEMOLIRAO MCGREGORA! Spektakl završio masovnom tučnjavom

screenshot

Vlasnici UFC-a skandal su još pogoršali jer su Khabibu odbili dati pojas u dvorani zbog straha od reakcije Iraca

Khabib Nurmagomedov gušenjem je uništio Conora McGregora, čime je i obranio naslov prvaka u lakoj kategoriji. Borba je održana u T-Mobile Areni u Las Vegasu, gdje je Ludi Irac izgubio i od Floyda Mayweathera.

Ruski borac u prve je dvije runde potpuno dominirao i bio je blizu nokauta, ali McGregor se nije dao. Treća runda otišla je Ircu, ali u četvrtoj se Nurmagomedov ponovo aktivirao i pokazao zašto ga smatraju vladarom lake kategorije. Nakon hrvanja, Rus je gušenjem završio borbu, najveću u povijesti UFC-a.

Khabibu je ovo 27 pobjeda u karijeri i ostao je neporažen u lakoj kategoriji dok je McGregoru ovo četvrti poraz karijere.

UFC-ov spektakl ubrzo se pretvorio u katastrofu jer je nakon kraja meča došlo do masovne tučnjave kraj kaveza. Prve informacije su da je Khabib napao McGregorovog sparing partnera, a vlasnici UFC-a skandal su još pogoršali jer su Khabibu odbili dati pojas u dvorani zbog straha od reakcije Iraca.



Dio obožavatelja na Twitteru tvrdi kako se na snimci jasno vidi da je McGregor prvi udario Khabiba, nakon kraja borbe, zbog čega je Rus podivljao.

U dvorani je bilo oko 20 tisuća gledatelja, od čega nekoliko tisuća Iraca. Svi oni željeli su se osvetiti Khabibu te je on dvoranu morao napustiti uz pratnju policije i zaštitara, sve to dok su ga irski navijači gađali raznim predmetima i vrijeđali ga.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI