(VIDEO) NAPOLI JE IGRAO FANTASTIČAN NOGOMET, ALI RAMOS IH JE ‘UBIO’: Pogledajte čudesan preokret Reala za plasman četvrtfinale

Facebook: Sergio Ramos (Official)

Spomenimo odmah kako je atmosfera na stadionu Napolija fantastična i nogometaši Real Madrida kao da su od samog početka igrali pod dojmom.

Odigrana je uzvratna utakmica Lige prvaka između Napolija i Real Madrida, a slavila je momčad Zinedinea Zidanea s 3:1, odnosno s ukupno 6:2 i time si je osigurala plasman u četvrtzavršnicu Lige prvaka.

Od čak četvorice Hrvata u ove dvije momčadi, samo je Luka Modrić startao u prvih 11, Mateo Kovačić kod Reala nije bio ni na klupi, baš kao ni Ivan Strinić kod Napolija, a Marko Rog je čekao priliku s klupe koju je dočekao u 56. minuti.

Spomenimo odmah kako je atmosfera na stadionu Napolija fantastična i nogometaši Real Madrida kao da su od samog početka igrali pod dojmom. Napoli je nametnuo ritam koji je uspješno održavao čitavo poluvrijeme, a krenuli su silovito i već u sedmoj minuti Ghoulam je atraktivnim udarcem izravno iz kornera zaprijetio Navasu. Svega minutu kasnije Marek Hamšik šutira s ruba kaznenog prostora, ali udarac odlazi kraj vrata.

Pritisak se nastavio, Napoli je sjajno kontrolirao igru na sredini terena i ubadao sa svih strana poput kakve ratoborne ose, a obrana madridske momčadi puštala je sa svih strana. Vješt je trener taj Sarri što se moglo vidjeti iz brojnih kombinacija koje je njegova momčad izvodila na protivničkoj polovici. U 14. minuti Insigne je opalio iz daljine i iznenadio Navasa koji je jedva loptu odbio u korner. Real je opasnije uzvratio minutu kasnije kada je Kroos šutirao, ali loptu je lagano uhvatio Reina.

Bale je imao sjajnu šansu u 19. minuti, ali bio je sebičan i sam završio akciju umjesto da je tražio Benzemu koji je bio sam. Nagrada za sjajnu igru Napolija stiže u 24. minuti. Napoli je izveo organiziranu i uigranu akciju, Hamšik je dao sjajnu loptu za Mertensa, obrana Reala je zaplivala, a Belgijanac je iskosa s lijeve strane matirao Navasa. Punu minutu nakon gola cijeli stadion skandirao je Mertensovo ime i prezime, ipak dečko je ove sezone ponajbolji igrač Sarrijeve momčadi.




cvcvcvcvcvcv by ylberenexhipi

Real je mogao izjednačiti pet minuta kasnije kada je Cristiano Ronaldo, vjerovali ili ne, promašio prazan gol i pogodio stativu. U 35. minuti Koulibaly je tukao glavom nakon kornera, ali lopta ide preko gola, a onda je u 37. minuti Mertens opet opalio, ali lopta je pogodila okvir gola. U 41. minuti Hamšik se našao u sjajnoj prilici, ali nije imao snage završiti kvalitetnije akciju.

U drugom poluvremenu priča se naglo promijenila. Zinedine Zidane očito je morao malo viknuti na svoje mezimce kako bi proigrali, a to se ubrzo i dogodilo. Real je ušao ozbiljnije u nastavak i već u 52. minuti stiglo je poravnanje. Ramos je zabio glavom nakon ubačaja Tonija Kroosa iz kornera.


Ramos GOAL (1:1) Napoli vs Real Madrid by sportscope

Samo pet minuta kasnije situacija se ponavlja, Kroos centrira iz kornera, a Ramos opet glavom gađa za preokret Reala. Napoli sada više nije imao šanse, no, nije se predao, ali ona buka s tribina naglo se stišala.


by Video-Sport

Nakon drugog gola Reala, tempo utakmice naglo je pao. Napoli je bio nešto konkretniji i držao je posjed lopte, ali nedostajalo je one kombinatorike i moćne završnice iz prvog dijela. Spomenimo kako je u 56. minuti ušao Marko Rog koji je desetak minuta kasnije zaprijetio vratima Navasa, izborio se mladi Hrvat za poziciju i opalio s ruba kaznenog prostora. Lopta je ipak otišla preko gola, ali lijepo je bilo vidjeti Roga da se trudi.

Ubrzo su se strasti u potpunosti smirile i Real je preuzeo kontrolu. Utakmica je mirovala sve do samog kraja utakmice kada je Alvaro Morata zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade za konačnih 3:1 Reala na San Paolu.


Alvaro Morata Goal HD – Napoli 1-3 Real Madrid… by Gol-Live

Facebook Comments

Loading...
DIJELI