(VIDEO MOŽE LI RUŽNIJE OD OVOG?! Suigrači se međusobno potukli i obojica dobili crveni

Koncem poluvremena jedan drugome su nešto prigovarali i taman kad se na kratko smirila situacija i sudac je svirao kraj, nastao je kaos.

Sramotne scene dogodile se se na utakmici St. Johnstonea i Hamiltona u škotskom Premiershipu. Naime, na samom kraju poluvremena međusobno su se potukla dvojica igrača St. Johnstonea, branič Richard Fotster i veznjak Danny Swanson. Koncem poluvremena jedan drugome su nešto prigovarali i taman kad se na kratko smirila situacija i sudac je svirao kraj, nastao je kaos.

Dvojac iz iste momčadi odlučio je fizičkim sukobom riješiti svoje nesuglasice, uspjeli su nekako uči u koštac, ali brzo su reagirali igrači obaju momčadi, suci i treneri pa su ih na koncu razdvojili. Domaći navijači Hamiltona za to su vrijeme skandirali: “Fight, Fight”!

Naguravanje se nastavilo i prilikom odlaska u svlačionicu, a na kraju je sudac odlučio obojicu sankcionirati crvenim kartonima. Na koncu je St. Johnstone poražen golom u 89. minuti i to od momčadi koja je bila posljednja na tablici Premiershipa.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI