VIDEO: Mandžukić sjajnim pogotkom glavom srušio Fiorentinu

juventus.com

Milan je na San Siru pobijedio SPAL 2-0 golovima iz kaznenih udaraca. Prvog je izborio Nikola Kalinić u 26. minuti, a realizirao ga je Ricardo Rodriguez

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić opet blista. U dresu svog Juventusa dao je odlučujući pogodak za pobjedu protiv Fiorentine.  Inače, u 66. minuti Milan Badelj je zbog učestalih prekršaja  dobio crveni karton. Bio je to drugi pogodak Mandžukića  ove sezone nakon što se među strijelce upisao i u prvom kolu protiv Caglarija.

Hrvatski napadač je postigao lijep pogodak glavom nakon što je Cuardado ubacio s krila. U naslovnoj ulozi bio je još jedan hrvatski nogometaš Milan Badelj, ali ne po dobrome. Badelj je naime u 66. minuti zaradio drugi žuti i isključujući karton zbog prekršaja nad Matuidijem. Sudac Daniele Doveri je prvotno pokazao na kazneni udarac, ali je nakon video analize promijenio odluku, ali isključio Badelja.

Fiorentina je s igračem manje bila blizu izjednačenja, ali ipak nije uspjela.

Petu pobjedu je ostvario i Napoli koji je u Rimu porazio Lazio 4-1.

Domaćin je poveo golom Stefana de Vrija (29), ali je Napoli u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima Kalidoua Koulibalyja (54), Josea Callejona (56), Driesa Mertensa (59) i Jorginha (90+2-11m). Marko Rog je ušao u igru u 86. minuti.



Milan je na San Siru pobijedio SPAL 2-0 golovima iz kaznenih udaraca. Prvog je izborio Nikola Kalinić u 26. minuti, a realizirao ga je Ricardo Rodriguez. Za 2-0 je zabio Franck Kessie (61-11m). Kalinić je igrao do 62. minute.

Roma je rutinski prošla gostovanje kod fenjeraša Beneventa pobijedivši 4-0. Dva gola je zabio Edin Džeko (22, 52), a dva gola su domaći igrači ugurali u vlastitu mrežu. Vlastitog vratara su svladali Fabio Lucioni (35) i Lorenzo Venuti (74).

Genoa, koju vodi Ivan Jurić, je kod kuće odigrala 1-1 protiv Chieva. Domaćin je poveo u 62. minuti golom Laxalta, a izjednačio je Hetemaj u 73. minuti.

Verona i Genoa su odigrali bez golova, a za goste nije nastupio Ivan Strinić.

Udinese je kod kuće izgubio od Torina 2-3, a Stipe Perica i Andrija Balić nisu nastupili za domaći sastav.

Na vrhu ljestvice su Napoli i Juventus sa po 15 bodova, a slijede Inter sa 13 i Milan sa 12 bodova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI