(VIDEO) Manchester United razbio nemoćni Leicester: Pogledajte što su Ibrahimović i društvo napravili aktualnom engleskom prvaku

Zlatan Ibrahimović: Facebook(Official)

Aktualni prvak engleske nije imao baš previše šanse protiv raspoloženih Mourinhovih odabranika. Ipak, na prvi gol čekalo se gotovo cijelo poluvrijeme, tek u 42. minuti Armenac Mkhitaryan probio je mrežu Schmeichela.

U 24. kolu engleskog Premiershipa Manchester United je slavio na gostovanju kod Leicestera s čak 3:0. Aktualni prvak engleske nije imao baš previše šanse protiv raspoloženih Mourinhovih odabranika. Ipak, na prvi gol čekalo se gotovo cijelo poluvrijeme, tek u 42. minuti Armenac Mkhitaryan probio je mrežu Schmeichela. Bila je to lijepa kontra, a asistirao mu je Smalling.

Svega dvije minute kasnije Zlatan Ibrahimović je pokazao u kojem će smjeru ići ova utakmica. U 44. minuti legendarni Šveđanin probio je mrežu vratara Leicestera nakon što mu je s desna asistirao Valencia. Treći gol također je pao u 40-ima, ali u drugom dijelu. U 49. minuti Juan Mata igra dupli pas sa Mkhitaryanom u protivničkom 16-ercu i glatko matira nemoćnog Danca.

Do kraja utakmice Leicester nije iskoristio niti jednu priliku, od šest udaraca prema vratima, u drugom poluvremenu, niti jedna lopta im nije išla u okvir.


All Goals HD Leicester City 0-3 Manchester… by SportsZone2017

U ranije odigranom ogledu Man City je kod kuće imao dosta muka sa Swanseajem. Velški klub držao je remi sve do druge minute sudačke nadoknade drugog poluvremena, a junak utakmice bio je novopridošli Gabriel Jesus. Mladi Brazilac načeo je Swansea u 11. minuti i taj se rezultat držao sve do 81. minute kada je Sigurdsson poravnao. Taman kada se mislilo kako će Swansea izvući remi, Jesus je ponovo zabio u samom finišu.



https://www.youtube.com/watch?v=Rw2qhr1lGSI

Facebook Comments

Loading...
DIJELI